maanantai 6. maaliskuuta 2006

Huomenta Suomi, hyvin pyyhkii

Ja voi nyt jumalauta. No offense, mutta melkein paloi käpy kiinni tänään aamulla, kun reippaasti ja virkeästi olin hyvissä ajoin liikenteessä (harkitsin jopa hetken töihin kävelemistä - ajatus, joka kuoli lumisateen ja vinkan pyyhkäistessä ylitseni Smedsgatanilla) ja sitten kipusin ratikkaan istuakseni alas nauttimaan Uutislehti 100:n jännittävästä tekstaripalstasta. Kunnes. Siis. Vittu, kuka älykääpiö oikeasti lataa aamulla ratikan penkille jonkun pieneläimen (tai pahimmassa tapauksessa itsensä - toivottavasti ei kuitenkaan!) caccaa?!?!?! Siis kakkaa. Haloo. Yäk. Kolmosen avohoitoratikasta puuttui siis tänään pissallehaiseva pulsu (noon toivottavasti kaikki muumioituneet jonnekin), mutta sitten vaihtokaupassa saatiin tosiaan penkille pökäleitä. Way beyond my understanding.

Thank god, penkki pysyi istujatta aina steissille saakka, jossa sitten hieman laitapuolenkulkijaa muistuttava vanhempi pyylevä naisihminen tempaisi aarsunsa ns. paskaan. Ei täti itse varmaan huomannut juttua ihan hetkeen - lievästi meinas kyllä allekirjoittaneella pettää pokka, kun ko. nainen istuessaan (jutteli siis itselleen ääneen, as usual) tokaisi "onpa ihanan lämmintä!" tarkoittaen toivottavasti narikan lämmintä sisäilmaa, eikä suinkaan penkillään sijaitsevaa lämmintä paskakasaa (kuivia pötkylöitä ne oli, toim.huom.). Heh.

((Ja pöytäkirjaan siis vielä merkittäköön, että ajatuksenani oli kyllä huomauttaa istumista suunnittelevalle aiheesta, mutta tää tätsykkä punki paikalle ihan puskista, enkä siis ehtinyt varoittaa! En siis ole läpikotaisin vittumainen ihminen, vaikka tätsyn sanavalinta hieman hymyilyttikin, enhän?))

Silti: minkälainen sairas ihminen raahaa taskussaan/käsväskyssään/kannettavan kantolaukussaan kasaa paskaa, jotta voi sitten levittää caccaa julkisen liikennevälineen penkille muiden ihasteltavaksi? Ei jummarra.

Sosiaalisesti villi viikonloppu taas takana: perjantaina alustavia tohtorinnajuhlia Perkkaalla, lauantaina puoli päivää düünissa ja illalla Vltavassa (ihanat keski-ikäiset naiset tuhannen humalassa väärällä baaritiskillä) ja sitten sunnuntaina kaksivuotiaan kissapojan synttärijuhlat. Lisäksi tuli todettua, että Salin Enkelit (eli Sepon Siivekkäät, eli Lucy, Cameron ja Drew) osaavat tehdä kaikkia hienoja temppuja valkokankaalla. Ja Demi M. on ehkä timmein viiskymppinen tän maan päällä. Go Ashton, go!

Ja jotta ei totuus unohtuisi: 'Crash' voitti parhaan leffan Oscarin! Mene ja katso. Et kadu. Ihan valtavan hieno elokuva!

2 kommenttia:

Kaifa kirjoitti...

Paska reissu niin sanotusti.

Kaifa kirjoitti...

Kauheaa yrittää kommentoida onnistumatta siinä! No, ihan paska kommentti oli anyway.