maanantai 20. maaliskuuta 2006

Kevätpäiväntasaaja

Huh. Eilisen urotöihin kuului vimmaista raivaamista lievässä krapulassa. Kyytiä saivat pölypunkkien ja -koirien lisäksi niin paskaiset astiat kuin housunpuntissa sisäänkulkeneet hiekoitushiekatkin. Ihanasti. Pisteenä kolmen tunnin raatamisen päälle (seriously, 26,5 m2 raikkoaminen edustuskuntoon vei siis kolme tuntia elämästäni) heitin sitten kontilleni parketille ja luutusin nelinkontin koko kämpän. Käsittämätöntä sinnikkyyttä - ja täysin epätyypillistä käytöstä allekirjoittaneelle.

((Niin. No, totuuden nimissä täytyy siis myöntää, että konttaluutuus oli ohjelmassa pienimuotoinen pakko vain siitä syystä, että JOKU oli hukannut mun moppini varsiosan - eli vaatehuoneen röykkiöstä ei sitä vartta siis VIELÄ ihan löytynyt.. Heh. Am I pathetic or what?!))

Siivoamisessa on myös se mukava puoli, että tällöin löytyy usein jo unohduksiin joutuneita asioita melko lailla valtavasti... Mun tapauksessani (henkisellä puolella) tämä tarkoitti siis eilisellä sitä, että unohduin muistelemaan Wanhojen Hywien Aikojen ketjukirjeitä. Eräätkin illat tuli istuttua valkoisen lastulevyisen kirjoituspöytäni ääressä (sen saman, jonka ylimmäisen laatikon sai muuten myös lukkoon kaikkia Ihania SalaisuusAsioita varten, toim.huom.) kopioiden niitä vihonviimeisiä ketjukirjeitä. Siis käsin. Ruutupaperille. Silloisissa kiertiksissä ei ollut härskejä kuvia vähäpukeisista tummahipiäisistä miehistä - vaan ajatuksena oli lähettää "listan ekalle" esimerkiksi suklaalevy taikka kympin seteli. Ja kas viikon kuluttua tästä itselle olisi pitänyt tulvia rahaa, karkkia ja suklaalevyjä muun muassa ovista ja ikkunoista!

Mä en ole ihan varma, että a) lähetinkö fyysisesti koskaan kenellekään yhtään mitään konkreettista (todennäköisesti kyllä lähetin, koska olin kiltti ja nörtti!) ja erityisesti b) tuliko mun postiboksiin koskaan esimerkiksi yhtään levyä suklaata. Epäilen notta ei. Mutta ajatus silti oli kaunis - ja olihan sitä postipostia huomattavasti hehkeämpää saada kuin iänikuisia "kiroansutalimpaanhelvettiinjosethetilähetätätäviestiäsadalle - jaainiinetmyöskoskaansaaenäämiestä" -sähköposteja.

Tänään on muuten myös tasattu yö ja päivä. Eli kevät tulee kohisten. Pitäisköhän ostaa uudet sandaalit? Tai pyörä? Tai jotain edes vähän kevääseen viittaavaa...

Ei kommentteja: