sunnuntai 30. huhtikuuta 2006

Bara vatten. Hela natten..

Ooh. Kunniallisesti olen nyt siis selvinnyt. Sekä eilisten polttareiden järjestelyistä, illan aikana Rocksissa tarjotuista fisuista, aamun viinankäryisestä taksimatkasta kentälle että sittemmin myös tätä päivää melko lailla leimanneesta apatiasta ja saamattomuudesta. I'm a sole survivor siis!

Polttarit sujuivat, kiitos kysymästä vallan mainiosti. Morsmaikku onnistuttiin yllättämään (tai sitten se vaan on tosi, tosi hyvä näyttelijä) ja saatiin useita mielettömiä performansseja aikaiseksi. Lempikohtani oli kuitenkin ehdottomasti iltapäivän rusketussuihkun jälkeinen matkaopastus á la Fritidsresor.

Morsian puettiin Friten tuulitakkiin, lippalakkiin ja vyölaukkuun sekä hänelle annettiin rekvisiitaksi matkaoppaille tyypillinen kansio. Polttariseurue puolestaan esitti porilaista turistiryhmää (sulho on siis Porista, toim.huom.) ja tehtävänä oli suorittaa seuramatkoilta tuttu, perinteinen tervetulotilaisuus raitiovaunussa, juomatarjoiluineen kaikkineen... Kossuschnapsit juotiin Postitalon portailla ja ihan vain vapautuneen turreina ihmeteltiin Kiesmaa ja sen ympäristöön pesiytyneitä skeittareita :).

Ihan käsittämättömän hauskaa oli kyllä kaikin puolin - kuvamateriaalia ei kuitenkaan toivottavasti julkaista missään. Koskaan.

Oulusa on lähestulkoon yhtä hienot kelit kuin Tenskulla (oppaiden Teneriffasta käyttämä lempinimi, toim. huom. Taas.) ikään - parikymmentä astetta lämmintä ja aurinko paistaa siniseltä taivaalta. Tää on siis melkein parempi kuin mikään etelänloma ikinä; ei tarvitse välttää lämpimässä mujuneita salmonellapesäkkeitä ja vessakin toimii - no, niin kuin kotona. Suojakertoimia tosin täytyy täälläkin käyttää - saas nähdä kuinka pitkään kelit kestää, eli kuinka hyvän värin tältä mun semi-Bahamanmatkalta saa mukaansa.

IKYI - I'll keep you posted.

Ps. Riemullista Wappua! Mun eka vesiselvä ja haalariton vappuni sitten vuoden 2000. Hurjaa.

Ei kommentteja: