maanantai 24. huhtikuuta 2006

Kolmenkympin kriisi

Ihana aamu. Aurinko paistaa (se jopa lämmittää tähän aikaan vuodesta, toim.huom.) ja sähköpostiboksi ei odotuksista huolimatta tursuillut yli. Tuntuu jopa vähän orastavasti siltä, että tää yhtä soittoa puoli vuotta jatkunut räntäsade saattaa vielä taittua tästä kesäksi. Huimaa!!

Viikonloppu meni miellyttävissä merkeissä - perjantaina shoppasin itseni kipeäksi Sellossa ja lauantaina POL veti ihan huiman Kuula-keikan Vanhalla. Kauniista laulusta inspiroituneena kipaisimme Tornin Ateljee-baariin yhdelle - hieman viima puri nenänpäästä, mutta muuten jo melkein kesäinen fiilis. Sielläkin. Sunnuntaina ohjelmassa seurasi jännittävää koskenlaskua ja melanheilutusta, ulkoiltiin kolmen koon voimalla Vanhankaupunginkoskella ja nautiskeltiin kisakärkkäreistä.

Mä oon just niin aikuinen (ja ulkona kaikista vakavahenkisistä meloottijutuista), että hihitytti vallan vapautuneesti, kun sen koskenlaskutapahtuman juontaja huuteli melanheiluttamisesta yms. How pathetic? Osaltaan tähän on syynä varmasti myöskin muutaman vuoden takainen "Mela vilkkuu Kaukjärvellä" - niminen juhannusspektaakkeli, jonka jälkeen meloista, telttakylää vaivaavista kampylobakteereista (eli cocktail-flunssasta) ja kulmakarvojen liekittämisestä ei ole voinut vakavalla naamalla puhua. Hih.

Tällä viikolla on iso kiiru. Mutta peli huipentuu perjantaina, kun pääsen ihanasti kotiin leikkimään mun perheeni kanssa. Allekirjoittaneen ohjelmatoimistolla on myös tiedossa eräiden 100-vuotisbileiden catering, juonto ja standup-show. Kamalan jännittävä tunnelma.

Muuten, paljonko tomaatteja tarvitaan tomaatti-sipulisalaattiin - noin 100 hengelle?

ps. muhun oli ihastuttu mun sähköpostieni ja ystävällisen täsmällisyyteni pohjalta. Harmi vaan, että kyseessä on norjalainen vapaaehtoistyttö, jonka hurmaannus pohjustui yhteisen seminaarin lentojärjestelyihin.. Mutta silti. Toivo siis on edelleen elossa...

pps. tää on sit mun blogin kolmaskymmenes postaus. Hullua!

Ei kommentteja: