perjantai 21. huhtikuuta 2006

Laiffii, grässii!

Olen elämäni aallonpohjassa. Mä olen puolittain jäänyt Baari-koukkuun. Siis sen ohjelman, en suinkaan dokailun. Kamalaa. Ongelmana on olleet tällä viikolla unettomat alkuyöt ja jostain hassusta syystä telkusta ei tuu nykyään koskaan mitään katsomisen arvoista kympin jälkeen. Nyt kun L-koodikin on sit loppu! Baarihan siis ohjelmana sinällään on ihan paska ja ne tyypit on käsittämättömän dillejä (eikä edes hyvässä mielessä). Tuomas Vimmaa lainaten Miljonääri-Jussikin oli laatuviihdettä useampaan potenssiin näihin baarikärpästelijöihin verrattuna.

Eilisillan pohjanoteeraus oli kyllä silti kaikessa korniudessaan jo vähän mieltäylentävä. Itse Nykäsen Matti pälähti ruutuun (eli siis ko. baariin) pikkupienissään. Massella oli kuulemma keikka illemmalla sedulassa, eli siksi hänen täytyi tuota dokailua teeveessä rajoittaa. (Mitä ei kyllä katsoja ihan suorilta kyllä havainnut, toim. huom.).. Ohjelman jälkeen kiittelin kuitenkin itseäni, että satuin roikkumaan kanavilla - olis muuten jäänyt kevään parhaat replat kuulematta.

Matin autenttinen kommentti Makkoselle kameroiden edessä kuulosti tältä:

"Se on hienoa miten ihminen otettiin ihmisenä [Cafe Punawuoressa siis] vastaan. Se on niinku munaa kansalle!"

Siis kertauksena: Se on niinku munaa kansalle. Jesh.

Lisäksi kevään ehken paras pick-up line voisi olla samasta suusta eilen kuultu "Kaikkeni annan, ken multa pyytää.." Anteeksi kuinka? Ton lainin peittoaa ytimekkyydessään vain vaasalaisten ihqjen tyttöjen Hupellus-paidat, joihin oli painettu "annan vaikka väkisin".

Ps. Kummitädin kissalla (kyllä, sillä putkiasentajalla!) on virtsakiviä. Koska maksan samsonite-velkaa, ensi viikon teemana Kanpissa on siis Bongaa Pissa. Jos ei kissa pissaa, se pitää viedä ensiapuun. Koska kissan pissaamattomuus on vaarallista, koska silloin kissa, tai ainakin sen rakko, voi vaikka haljeta. Oikeastikin. Ja olisi kamalan huonoa kissavahtimista, jos hoidokki vaikka sattuis halkeamaan vahtiviikon aikana.

Just.

Ei kommentteja: