maanantai 3. huhtikuuta 2006

Nukkasihti

Olen hukannut nukkasihdin. Tai siis en varsinaisesti ole hukannut sitä, vielä. Mutta vastaavasti massiivisista etsinnöistäni huolimatta en myöskään ko. sihtiä löytänyt pesukoneestani eilen. Lievistä teknillisistä handicapeista johtuen, en myöskään päätynyt avaamaan koko pesukonetta tuhannen paloiksi, vaan Fiksuna Ihmisenä ajattelin printata osoitteesta www.internet.aateekoo sen konneen opastinkirjan ja tutkailla sitten tilannetta uudemmankin kerran.

Tämä nukkasihdin tukkeutuminen johti kuitenkin kohdallani eilen senkaltaiseen dramaattiseen tapahtumaan, että olin täysin housebound koko päivän. Pesin siis aamulla kilotolkulla pyykkiä - mm. kaikki housuni. Ja koskapa ne eivät nukkasihdistä johtuen linkoutuneet kunnolla (ja kylppärini ilmastointi on mitä se on), niin siellähän ne roikkuivat kosteina vielä tänään aamullakin. Eli niin jäivät kollektiiviset unelmakämppä-kisastudiot ja muut mun kohdaltani illalla väliin, eihän sitä nyt ihmisten ilmoilla kehtaa roikistella perse paljaana... Eihän?

Koska voin, niin luin yhdestä irc-galleriassa sijaitsevasta päiväkirjasta seuraavan haasteen:

Pelot top 5:

1. Pelkään ampiaisia. Noita ilmojahalkovia pisteliäitä paholaisia. Yäk.
2. Pelkään, että perheelleni, sukulaisilleni tai ystävilleni sattuu jotain peruuttamattoman ikävää.
3. Pelkään yksin jäämistä - vaikka yksinolo onkin mukavaa, niin en silti toivoisi elämältäni pelkkää yksinäisyyttä. Toisaalta pelkään ehkä eniten myös torjutuksi tulemista. Mitä ei kukaan ole kai huomannut, eihän ;-)?!
4. Pelkään paikallejämähtämistä ja ehkä vähän myös aikuistumista. Sitä, etten enää osaisi heittäytyä hetkeen ja uskaltaisi iloita pikkuriikkisistä asioista.
5. Pelkään kyynistymistä. Omaani siis. Jostain kuulin, että kyynikko on vain optimisti, jolla on kokemusta. Mutta ei täyspäiväinen kyynisyys silti kivaa olisi. Kai?

Kovasti on pelkoja. Ja haastehan kuuluu siis niin, että tämän lukijoiden tulisi listata omat pelkonsa... So, consider yourself challenged!

Ei kommentteja: