lauantai 1. huhtikuuta 2006

Olen selkä

..Jes. Lentokenttätaksi palautti mut maankamaralle viime yönä myöhään - olipa mukava vaihtaa Wienin keskimääräinen 15-20 plusastetta kaatosateeseen ja lumikinosten alta paljastuviin koirankikkareisiin. Not.

Mutta mielenkiintoinen ja eurooppalainen oli Itävallan EU-puheenjohtajuuskauden Youth Event. Ja tavoistamme poiketen, ehdittiin jopa shoppailla ja kierrellä hetki kaupungillakin. Tapaaminen oli yhdistetty myös nuorisoministereiden epäviralliseen kokoukseen Bad Ischlissa, eli siellä sitten sai huuli pyöreänä seurata "aikuisia" ihmisiä. ((päivän bonuskysymys: kuka on Suomen nuorisoasioista vastaava ministeri?))

Jonkun vuoristollisen keuhkopöhön taisin saada matkaltani mukaan - ja monen monta uutta tuttavuutta. Yllättäen nuorisotapahtumassa oli edustettuna myös meitä haudanreunalla keikkuvia fossiileja, eli sinällään ei ollut turha keikka ollenkaan. Nyt kun vaan joku sitten kertoisi, että milles sitten alettais!? 75 mailia deletoin inboksistani - muutama sinne jäi vielä vastattavaksikin. Hah.

Kevään kaikkien reissujen tax free -ostoksista vielä pieni koonti (mun kodista ja tiliotteesta havaitsee nimittäin selkeästi, että keskimääräisesti aiempaa HUOMATTAVASTI enemmän on ollut aikaa riekkua kaupoilla maailmalla):

- pyyhkeitä ja pöytäliinoja, sekä aromaterapiakynttiläasioita
- Biothermin ryppyvoidetta (eli naamarasvaa) ja kasvojenpuhdistusainetta, hyvästi euroshopper!
- uusi ihunainen hajuvesi, as earlier mentioned
- kuusi Cliniquen huulikiiltoa (joo, hieman liioiteltua ehkä, mutta ne oli tarjouksessa!)
- pari seedee-levyä (seuraava hankinta: cd-soitin)
- tuliaisia pikkupojille; erinäinen määrä "my aunt went to Vienna and all I got was this lousy t-shirt" -tyylisiä matkamuistoja Ouluun lähettetäväksi (heti huomenna, tai viimeistään tiistaina!)
- maitosaippuaa Saksasta
- Henkell&Trocken -skumppaa. Paljon.
- kolme kirjaa. Marian Keyes rocks.
- ihan hulluna karkkia. Suklaata, salmiakkia, nallekarkkeja, mozartkugeleita, purkkaa jne...

Apua. Tuloo likviditeettikriisi ihan any day now. ((ainiin, onneksi on ulkomaan päivärahat)).

2 kommenttia:

maijaatio kirjoitti...

Ihan mielenkiinnosta, kuka se nuorisoasioista vastaava ministeri on? Kerro sitten pitkänähumppana tarkemmin seminaarista, kuulostaa nimittäin kiinnostavalta.

kirsi kirjoitti...

Heh. Meni itsellänikin hetki mietiskellessä.. Mutta Karpelahan tuo vastaa nuorisoasioista Suomen valtioneuvostossa.

((ja pakko laittaa vielä tunnustuksena, että on muuten homma hanskassa sillä naisella. Oikeastikin. Joko siis on hemmetin fiksu nainen tahi sitten on saanut juuri ne oikeat ihmiset ympärilleen. Mutta kovasti sai kehuja substanssistaan ja nuorisomyönteisestä asenteestaan muilta osallistujilta.))