lauantai 15. huhtikuuta 2006

Polkupyörän- ja teeveeluvanomistaja, päivää

Hiphei, pääsiäinen jo puolessavälissä ja I'm still kicking strong... Ja työtkin jo takanapäin. Maakuntamatkoilta selvittiin hengissä, olkoonkin että Vaasassa meinasi kyllä tajunta räjähtää! Siinä kaupungissa on vaan joku hullu juttu - baarissa viinaa raahataan eteen prikkatolkulla ja slippery nipplet (2cl sambucaa ja 2 cl kermalikööriä) ei lopu kesken vaikka niitä imisi posket lommolla kahdeksan tunnin ajan. Huimaa on myös se, että kahden euron drinksuista huolimatta mulla paloi rahaa ainakin 80e. Haloo: 40 tuoppia?! Anyone?

Huippuhetkenä matkan varrelta; Seinäjoella junaan nousi vanhempi herrasmies, joka juhlallisesti suureen ääneen toivotti hyvää pääsiäistä koko matkustavaiselle kansalle. Hieman meinasi allekirjoittanut revetä, kun havaitsin hänen kiinnittäneen pienen keltaisen pääsiäistipun (sellainen perinteinen rairuohomalli) silmälasiensa sankaan. Loppumatkan Vaasaan ko. ilopilleri käytti sitten itselleen jutustellen. Päässään kuulosuojaimet. Hih. Astetta hooseempi (HC-HardCore, toim.huom.) gangsta-look kenties kyseessä.

Vuoden Rehellisyyspalkinto myönnetään allekirjoittaneen toimesta kaikille maailman vaasalaisille. Get this: jos muuttaa pois kaupungin keskustasta vuonna 2003 ja muuttokuormasta jää pyörätelineeseen yksi kohtuullisen hyväkuntoinen nopsa, niin se (joissain kaupungeissa) voidaan hyvin noutaa siltä samaiselta paikalta 2,5 vuotta myöhemmin... Etuvanne on HIEMAN mutkalla (sanoisinko, että ajaminen on melko utopistinen ajatus at the moment) ja jalustin irtipoikki. Mutta pikku fiilauksella siitä kyllä vielä kalu tulee.

Enää pitäisi noukkia pyöräraasku Maisteri Huovisen ullakolta. Saas nähdä kuinka monta vuotta siihen sitten menee *wirn*.

ps. Otsikosta voinee päätellä kuka SOITTI mulle pyöränlöytöpäivänä. You win some, you lose some.....

Pps. Toinen käsittämätön havainto on se, että ilmeisesti tätäkin riipustusta lukee yksi, jos toinenkin tuttu. *punastuu* Enkaimmäänykkuvitellut, että joku jaksaisi mun kaakatustani päivästä toiseen kuunnella.. Erityisesti, kun tällä kolibrin keskittymiskyvyllä nää jutut on hieman..öö..kaoottisia. Mutta jännä silti - saa noita kommentteja jättää siis muutkin kuin koodari-aatelinen KaiFa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tunnustan syyllistyneeni lukemiseen. Täältä netistä kun voi löytää kaikkea ihmeellistä. Mutta voisitko sä päivittää vähän useammin, ettei tarvis samoja juttuja lukea ;)

-Tirris-

kirsi kirjoitti...

Heh, oon kuullutkin kritiikkiä tätä päivittämättömyyttä koskien. Ainoa ekskjuussini on siis mahdoton maakunta- ja maailmanmatkailuni. Joka siis on nyt virallisesti julistettu päättyneeksi.

Eli I'll keep you better posted (IKYBP) and that's a promise.

Kati kirjoitti...

HAH! Ollaan kohtalotovereita!! "Viestintävirastosta hyvää iltaa, teillä ei taida olla teeveelupamaksua jne.." Samalla takanani olevasta kaiuttimesta tulee telkkariuutisia.. Eli olen myös onnellinen teeveelupamaksun omistaja. Laskua ei tosin vielä ole näkynyt...

Reiska kirjoitti...

40 tuopin jälkeen voikin jo ehkä samastua Nouvelle Vaguen biisiin Too Drunk to Fuck. Siinä ei tosin olla juotu kuin vasta 16 kaljaa, jonka seurauksena ollaan tanssittu koko yö ja aloitettu tappelu. Ja sitten pyöritään portaita alas ja ollaan otsikon mukaisesti toodrunktofuck. Suosittelen kipaleen hankkimista, nostattaa biletunnelmaa kummasti. Ja siinä myös kiljutaan.

kirsi kirjoitti...

Tänhetkinen kuningasbiisi kaikista on kuitenkin Eminemin (feat. Nate Dogg, jolla on ihan jumalaisen tumma, syvä ääni) "Shake that".. Olin tikahtua aamulla pirtelööni, kun se mies (Nate Dogg siis, ei kimittäjä M&M) sen jumalaisella äänellä murisi
"I'm lookin for a girl I can fuck in my hummer truck -
Apple Bottom jeans and a big Ol' slut..."
Järjettömän hyvä fiilis siinä biisissä, vaikka sanoituksesta nyt ehken voi ollakin melko montaa mieltä... :)