keskiviikko 24. toukokuuta 2006

Elokuvissa

Oltiin siis tosiaan porukalla alkuviikosta yritysyhteistyökokkari-slash-leffaillassa. Mielenkiintoista mihin matkatoimistoilla ja eräillä skandinavisilla lentoyhtiöillä on varaa - skumppaa, mansikoita ja pienenpieniä cocktailpaloja nautittiin ennen Da Vinci Koodin katsomista. Ja paikallahan oli vain jotain 500 kaveria ja kylänmiestä. Ei ihme, että matkailualalla toimiminen ei aina ole pelkästään kannattavaa...

No, joka tapauksessa leffasta selvittiin hengissä, vaikkakin pystyynkuoleminen ja persiisiin kohdistuneet makuuhaavat hieman välillä uhkasivatkin. Valitettavasti ei tullut kähvellettyä yhtään skumppahumppapulloa itse teatteriin mukaan - melkein 2,5h rainan seuraaminen ihan järjettömän kovilla ja epämukavilla penkeillä käy nimittäin semiraskaasta työstä. Kokkeile vaikka. Ja sitä paitsi skumpalla olisi voinut pelata DVC-juomapeliä, joka menee näin:

The rules are very simple.

- Every time Tom Hanks hair strikes you as funny, drink. (ei kyllä kertaakaan, ikävä kyllä!)
- Every time a monk speaks Latin into a cell phone, drink. (oi, monesti...)
- Every time Ian McKellen is being fabulous, drink. (hmm..kuka hemmetti ON Ian McKellen?!)
- Every time something absolutely ludicrous happens, you must pour more booze into your soda. And drink. (joo, tätä ja monta kertaa, kiitos!)
- Every time there's onscreen chemistry between Tom Hanks and Audrey Tautou, you have to let the stranger seated next to you drink out of your cup*. (ei yhdestikään. Niillä EI ollut kemiaa, eikä ne edes vehtailleet vaivautuneesti!!!!)
- Every time there isn’t, drink. (heh. Koko leffan ajan siis)

- Random flashback? Finding an albino Paul Bettany strangely hot?Line so corny you snort?
Drink, drink, drink. (Ja jes. Tästä siinä leffassa kai oli ainoastaan kysymys!?)

Ei tosta kyllä kovin voimallista känniä ainakaan noilla säännöillä olisi ehtinyt kehittää. Kai?

Ei kommentteja: