tiistai 9. toukokuuta 2006

Ilmoja pidellyt

Olen selkä. Ja lisäksi hieman niskavammautunut. Selkeästikään lomailu (tai lomaltapaluu) ei ole ihmiselle terveellistä, kon en juuri nyt pysty ollenkaan kääntämään päätäni. Johtuen ehken tästä reippaan merellisestä ilmastosta pääkaupungissamme...? Pasaatituuliksikin niitä eräs polttarisankari saattoi taannoin kutsua. Tai sitten mulla on vaan tosi, tosi huono tyyny sängyssäni.

Ei ole työpaikka eikä kotinikaan juur miksikään muuttuneet viikossa (ylläri!) sen sata inboksissa lojuvaa viestiä sen sijaan muistuttivat mua olemassaolostani. Ja mikä ihaninta, niin kaikki 140 viestiä eivät suinkaan olleet work-related, vaan esimerkiksi juhannuskuviokellunta on jo juhlavasti alkanut! Pöytäkirjaan merkittäköön, että munsta ollaan kyllä nyt jo hieman ehkä viime vuosia jäljessä näissä jussisuunnitelmissa, mutta koska allekirjoittanut sai semipaljon paskaa silmäänsä vuosi sitten kaavioidessaan juhannusta jo ennen wappua - niin en periaatteessa osallistu tänvuotisiin festifaalijärjestelyihin ennen kuin aikaisintaan vasta heinäkuussa. Jos sitten silloinkaan. Nih.

((nimimerkillä Draamaqueenismin I perintöprinsessan kruunua tavoitellessa))

Ens viikonlopun olen Tampesterissa ja sitten seuraavan työhommissa täällä Tsadissa. Sitten onkin jo kohta ne kesän kuumimmat hääjuhlat käsillä, olettaen että arvon bestman vapautuu vankilasta (!) ennen häitä... Käsittämätöntä touhua Suomen poliisilta - kyllä mä rikoksen ja rangaistuksen opit ymmärrän ja hyväksyn ehdottomasti. Mutta en välttämättä sitä, että periaatteessa todisteiden puutteessa istutetaan ihan kunnon työssäkäyvää kansalaista poliisivankilassa jo toista viikkoa. Ja vain siksi, että hänen tarinansa wappumellakkaillan kulusta eivät ole muiden epäiltyjen kanssa samankaltaisia (no eipä kai, kun kyseinen hahmo heilui kännissä makasiineilla ennen pidättämistään noin 15-30 minuuttia, ei suinkaan suunnitellut/organisoinut tms. koko iskua tai ollut muuten aktiivisesti yhteyksissä kaiken maailman anarkisti-predikatiivi.orggeihin!).. Ja koska tästä syystä hän ei ole suostunut tunnustamaan syyllisyyttään asioihin, joista häntä pidetään vangittuina - ei myöskään vapauttamista voida ilmeisesti pitää kovin todennäköisenä ihan hetkeen.

Bestman pois vankilasta ja oikeat anarko-pyromaanikko-mayday-hippiäiset (eli tapahtuman järjestävä taho, also known as syylliset) kiinni, sanon minä!

Ei kommentteja: