maanantai 22. toukokuuta 2006

Ja lauantaina helvetti jäätyi?

Viikonloppuna oli ihan hurjasti kaikkia ihania tapahtumia... Muiden muassa yksi kappale innokkaiden vaihtareiden ja vanhempien lähtövalmennuksia sekä illanistujaista siiderin ja pitsan voimalla de-DDR:söitävässä Merihaassa. Kivvaa, kun eräskin maisteri Kanderstegista liittyi myös pitkästä aikaa miesvahvuuteemme. Iltahan huipentui Suureen Epäuskoon Punavuoressa - Euroopan maat ilmeisesti unohtivat sen, että Suomea EI perinteisesti ole kuulunut äänestää ollenkaan tämänkaltaisissa tilaisuuksissa.

Jos joku haluaa pilata itseltään illuusion Mr. Lordin ulkonäöstä, niin se onnistuu - kiitos ystäviemme sakemannien. Bildin intterwebistä löytyy halutessa kuva Puttaansuun Tomista; täytyy mainita, että rovaniemeläisemmän näköistä normihevifania pitkine ponihäntineen ja silmälaseineen ei olisi itse Loordiksi voinut kuvitella. Hih.

Tällä viikolla ihanuutta on erityisesti se, että mulla on keskiviikosta eteenpäin neljän päivän putki vapaata tiedossa. Jes. Suunnitelmissa on kodin desinfiointia ja siivousta, lehden lukemista, vanhojen ystien tapailua sekä tietty fanaattista fanitusta Senaatintorilla. Keksin myös meidän vapaaehtoisille mukavaa puuhaa ensi kesän megahäppeningin jälkitunnelmiksi - ajattelin killauttaa YLEn pomoille huomenna ja ilmoittaa, et meidän Konferens and Events -YFUjengi mieluusti kyllä jeesaa joidenkin nanonano-viisujenkin järjestelyissä... :) Ollaan nimittäin järjestely- ja organisointipuuhassa jo meleko hyviä!

Nyt lisää megalomaanista työntekoa ja fanipostiin vastaamista. Ja illalla Blue1:n tarjoamaan DVC-iltaan. Tiedossa siis skumppaa, pikkusuolakkaa ja jänskä elokuva. Parhautta.

Ei kommentteja: