maanantai 15. toukokuuta 2006

There is a god, after all..

Ok. Täytyy myöntää, että tuo otsake voi joidenkin mielestä olla hieman herjaava. Erityisesti sen jälkeen, kun nää mun perusteet moiselle väitteelle on ehkä hieman eriskummalliset. Mutta menkööt nyt tän kerran..

((ja vielä, koska olen kiltti ihminen, niin varoitettakoon, että tää seuraava postaus sisältää spoilausta sarjoista the Bachelor ja Amazing Race. Eli jos et halua tietää voittajia, niin lopeta lukeminen nyt. HETI!))

Jumala (tarkoituksellisesti pienellä jiillä siis, toim. huom.) on olemassa koska:

..ne rollolaiset voitti eilen UnelmaKämpän - ja vielä ihan käsittämättömällä marginaalilla. Sen pikkulettipäisen naisen (yksin!) uudelleenrakentaman kämpän hinnaksi tuli 341 000 euroa - eli voittosumman 20 000 lisäksi ne saa just useita kymmeniä tuhansia euroja palkinnoksi. Ja jos multa kysytään, niin se kamala juoppo, joka roikkui siinä kämpässä tiellä niiden kuvausten aikana (eli se huligaanimies) ansaitsee maksimissaan 500€ tuosta palkintosummasta - kaikki loput Sirpalle. Puhtaana käteen!

..Se kamala horo Sarah W. tippuu kolmanneks vikana Unelmien Poikamiehestä JJA se ihana Sarah B. voittaa ystävyyssormuksen ja poikaystävän (ei siis pääse suorilta kihloihin, niinkö aiemmat). Hihii. Ihan kamala biaats oli eilisessä jaksossa se Sarah W. - ja vielä parempaa on kuulemma luvassa. Tulevissa jaksoissa mimmi syyttää maailmaa muun muassa siitä, että häntä kaikki vihaavat ainoastaan ja vain siitä syystä, että hän on nii-iiiiiiiin kaunis. Kuulemma rasismi, jota kauniit ihmiset kohtaavat on ainakin yhtä kamalaa kuin esim. ihonväriin tai muihin erilaisuuksiin perustuva rasismi. Just. No, horo saa ansionsa mukaan, kun väkisinantamisesta yms. huolimatta se ei just pääse Charlien kaa naikkuun. JIHUU!

..Amazing Racen vikassa jaksossa se sympaattinen ja fiksu, tummaihoinen pariskunta eli Chip ja Kim peittoaa ne kamalat Colinit ja Christiet. Colin oli eilisessä jaksossa kaikkien janoisten vaimonhakkaajien sankari - se melkein potki yhtä mieslehmää (härkä?) kameroiden edessä, kun se lehmä ei totellut sen huutoa. Ei tottelet lehmät ei, jos niille huutaa ja raivoaa eikä pyydä nätisti. Mutta siis onneksi se karseus häviää miljoonan viime metreillä - ihanalla, sympaattiselle ja hyvin pelanneelle nelikymppiselle pariskunnalle!

..ja edelleenkään, 17 päivää ennen häitään, Nooralla on kakku, tilaustyönä tehty sormus, kutsut, ohjelmalehdykät, kimppu, mekko ja hääpaikkakin.. Vain (!) sulho puuttuu! Sen siitä saa, kun SUOMESSA kuvittelee löytävänsä miehen, jonka voi pakottaa naikkuun vaan siksi, kun kerta kaikki on jo valmiina ja varatut ja tilaustyönä tehdyt ja koska Karita Tee juontaa sitä ohjelmaa. Ihana nähdä, että mistä Jakomäen ostarilta se sulho täytyy häiden aattona käydä hakemassa, jotta saadaan mainoseuroille katetta. Onpahan jotain, mitä odotella.

Ps. en siis suinkaan istunut koko viime viikkoa teeveen edessä.. (enPÄ). Eilinen vaan sattui olemaan poikkeuksellisen messevä telkkupäivä (tai -ilta). Ja toisekseen intterwebistä löyty kuuklaamalla kaikkia jänniä tietoja.

Pps. Huono ihminen, täällä vielä hei! Maailman rakkaimmalle ystävälle Perkkaalle (ja kohta Mäntsälään) ihan hulluna synttärionnea näin jälkikäteen!!! Sorry unohdus, ihan anteeksiantamatonta, tiedän.

Ei kommentteja: