maanantai 12. kesäkuuta 2006

Elämystaikuri

Huh. Hengissä selvittiin maanantaihin - melkoista haipakkaa viikonloppuna. Ihana päästä hetkeksi hengähtämään omasta elämästään, työpaikalle siis. Mutta jos peräkkäisille päiville osuu kahden parhaan ystävän väitöskaronkka ja kaasoiltavat häät, niin what else can you expect?

Huiman juhlahumun Top 4 -tapahtumista seuraavaa:

1. Vuoden 2006 Virallisen Häämulkun valinta. Löydettiin nimittäin ravintola Kaisaniemestä moinen kundi, joka arroganssillaan ja järjettömällä whinetyksellään vaan ansaitsi tuon arvonimen. Ehdottomasti - pinssi on jo tilauksessa. Jos koko illan KAIKESSA hääpuuhassa kunnostautunut kaaso pyytää aateekooneron statuksella kulkevaa kundia latamaan 24 (!) kuvaa seedeeltä webbiin- ja vastaukseksi saa varttitunnin vikinää ja initystä, niin voi nyt vit*u ja saata*a! Siihen ikinään ja nurputukseen käytetyssä ajassa se kundi olis paitsi ladannut kuvat nettiin, myös kirjoittanut romaanin, juonut six-packin kaljaa ja saanut pesää. Oikeasti! Mur. Hieman ärsyttävää kaikin puolin moinen käytös. Mutta onneksi meidän seurue antoi kuulua - eikä lienee ainakaan hääparille jäänyt epäselväksi ko. tittelin haltijan henkilöllisyys.

2. Uusi urheilulaji on syntynyt. "N-cycling" - eli änpyöräily. Perjantaina tarkastetun väitöskirjan olennainen tutkimuksellinen teesi oli tämä kyseinen laji.. valitettavasti allekirjoittaneen detroitin murre ei pidä ko. termiä kovinkaan tuttuna, eli hieman jäi suoritukseen liittyvät osa-alueet ja/tai välineet vieraiksi moisessa. Mutta ilmaston lämpeneminen on mielenkiintoinen asia ja otsonijutskat lähellä sydäntä. Tai ainakin niityillä tapahtuva änpyöräily. Hih. ((Pöytäkirjaan merkittäköön, että ilmeisesti n-cycling liittyy myös sanoihin 'meadow', 'below-ground', 'soil' ja muut maaperällisen ainekset.. erikoista!)

3. Allekirjoittaneen tulevaisuus teatteri-/hääbisnesalalla. Lauantain perusteella sain jo yhden tilauksen kaasoksi - kunhan vielä kyseinen simpsakka kohta kuusikymppinen neiti-ihminen sen aviomiehen löytäisi. Lisäksi eräskin hotellinjohtaja kehoitti mua hakeutumaan ensi tilassa teatterihommiin - suora lainaus muutaman häävieraan keskusteluista meni tyyliin "se kaasohan oli puheissaan parempi kuin Sari Kaasinen ja Krisse yhdistettynä..." Melko kyseenalaista julkisuutta. Ei tainnut olla musta yleisön/hääparin liikuttajaksi? Kyynel.

4. Hääaveckin merkitys maailmalle. Mulla oli kyllä kesien '05 ja '06 hienostunein ja hurmaavin avekki ever - jopa siinä määrin, että naimisissaolevat miehet (kyllä! mikä skandaali... :)) käyvät illan pimeinä tunteina uimaan avekkipolon liiveihin. Eipä silti, ei käy kateeksi yrittää pitää seuraa hermorauniolle ja vain hieman (!!) takakireälle kaasolle - joka yrittää karata kotiinsa nukkumaan jo ennen puoltayötä, ja on muutenkin vain kovin vaikea ja ennen kaikkea ahdistunut. ((Niiden viimekesäisten itkuntyrskintähäiden punasilmäisyyksistä ja "allergisista reaktiosta" nyt puhumattakaan.))

Nyt sitten sitä seminaaria suunnittelemaan. Kolmen viikon päästä se on jo melkein OHI. Jes!

Ei kommentteja: