perjantai 16. kesäkuuta 2006

Kaytan housuja

Huomenna on hieno päivä. Paitsi että allekirjoittanut pääsee Myllypuroon (of all places, MYLLYPUROON.. kuka sinne nyt uskaltaa mennä?) nauttimaan vähäpukeisista rugbynpelaajista. Ja ehkä vähän sihijuomasta sekä säkenöivän hyvästä seurasta. Niin siis tämän lisäksi Kaivarissa puolestaan tempaistaan Hyvän Asian Puolesta.

Valtakunnallinen Utan Byxor -festivaalin ohjelma 17.6.2006 näyttää tältä:

12.00 Juhlan avauspuhe, Ylipantteri Jakobssen
14.00 Juhlaväki valuu paikalle
15.00 Lordi plays Best of Tapani Kansa
15.01 Päälihousuttoman jalkapallon MM-kisat
16.00 Päälihousuton ihmispyramidi
16.30 Miss Utan Byxor XO -kruunajaiset
17.00 Päällihousuttoman vauhtikroketin MM-kisat
18.00 Päällihousuton paneelikeskustelu aiheesta "Mitä?"
19.00– Kocktail-tilaisuus

Lisätietoja tästä kauniista tapahtumasta saa intterwebistä - osoitteesta www.utanbyxor.com. Kaikki kynnelle kykenevät alushousut jalkaan siis ja mars festaroimaan.

Festareista puheenollen, mun pikkuveljeni (nii-in, pikkuinen vauvaveljeni, pian 18-v) on muka menossa Provinssiin viikonloppuna. Missä vaiheessa mä olen muka vanhentunut niin, että mun VELI on yhtäkkiä siirtynyt festifaali-ikäisten kastiin. Käsittämätöntä.

Omiin rock-henkisiin kokemuksiini liittyy itse asiassa ainoastaan kaksi tapahtumaa - 15 vuoden takainen New Kids On The Blockin kontsa Lahden mäkimontussa (sitä kirkumisen ja pyörtyilyn määrää) ja sitten kesän 1995 Bon Jovin keikka Ruisrockissa (oltiin niin kilttejä, että amerikanraudan kyytiin liftaamisen jälkeen jätettiin kuitenkin lonkkumme festarialueen ulkopuoliseen viinanarikkaan. Uskomatonta nörttiyttä.). Vuosituhannen vaihteen DBTL:stä ei ehken musiikkimielessä kannata puhua mitään - juotiin hamosissamme hulluna viinaa jokirannalla, ja ehkä kuultiin joku Rasmuksen keikka krapuloissamme seuraavana päivänä. Kaatosateessa.

Jotenkin kuvaavaa lienee se, että en ole koskaan riekkunut tajuttomuuden rajamailla missään musikaalisissa telttakylissä, vaan nauttinut alkoholini (ja hyvin vähäisen määrän siis ikinä, toim. huom.) sivistyneesti sisätiloissa. Paitsi Vaasassa. Molen siis tosikko ja jäänyt kaikista kivoista kokemuksista vaille. Kamalaa.

Kiva silti kun on kesä ja kärpäsiä. Ja kaksituntinen kehityskeskustelu takana.

Ei kommentteja: