torstai 15. kesäkuuta 2006

Konua kenellekään?

Hyi. Suussa maistuu V.S.O.P ja silmissä sinkoilee tähtiä. Oli melkoisen lennokas työilta eilen - Vantaalla syötiin ja juotiin VÄHÄN punkkua - ja siinä ohimennen myös 1,5 flindaa konjakkia. Ngh. Nakeron kanssa eksyttiin sitten kotimatkalla Töölööseen - ja baariin. Josta joku potki meidän pilkun aikaan ulos, ja tästä suivaantuineina piti vielä poksauttaa skumppa jatkojuomingeiksi. Aina hyvä idea juoda lisää, jos kello on jo paljon ja valmiiksi ei ole yhtään soseessa.

Yllättäen nyt väsyttää, janottaa, ahistaa, särkee, vetää suonta ja on muutenkin tehokas ja napakka olo. Aamun aikana olen ainakin katsonut valokuvia ja lähettänyt kaksi sähköpostia. Työtehoseurasta siis päivää! Mutta jos nukkuu ihanalla sohvalla kemiallisesti vajaat neljä tuntia, niin ei kai voi paljon muutakaan odottaa.

Päivän pelastus on kuitenkin se, että tehtiin yön pikkutunneilla ihan kirkas suunnitelma tulevaisuuksiemme varalle, puhuttiin pojista (erityisesti U.S Navy Sealeista..) ja oltiin ensisijaisesti kovin viehättäviä ja älykkäitä. Lisäksi melkein (!) lähetettiin yhteinen työhakemus Atlantin paremmalle puolelle.

Vitsit. Tän päivän ainoa piriste on se, että kohta ehkä saa lounaaksi pitsaa. Tai hanpurilaisen. Tai uuniperunan. Tai karkkia. Tai kokista. Ihan vitusti kokista. Ja ehkä myös sipsejä, suklaata, kebua, nuudeleita tai pihviä. Veikkaan kyllä, että olo ei tästä voi kohentua - millään.

Kamala tunnelma.

Ei kommentteja: