tiistai 6. kesäkuuta 2006

Mr. Vain!

..on muuten ihan kunkkubilebiisi, herran vuodelta 1993. Teiniangstia vaan kehiin ja yläasteaikaisia tanssimuuveja hiomaan. Alkoi päivä tänään suhteellisen räväkästi kun uudet parhaat kamuni radiossa pistivät haisemaan ja soittivat Kaltsöör Biittiä heti aamuun. Ihanasti vaan varpaat ja meikkisuti heilui samaan tahtiin.

Herra Vainin itsensä tapasin puolestaan eilen narikassa; siellä istui skrode, hyvinmuokattu kundi Gaultierin sheideissään ja näytti pätevältä. Napit korvillaan hän tapitti kännykän ruudustaan liikkuvaa kuvaa - showtanssia mitä ilmeisimminkin. Hieman meinasi allekirjoittaneella revetä perse, kun hoksasin että farkkutakin selkämyksessä oli itseommeltu "Scandinavian Hunks" -kangasmerkki. Ja videotaltiointi, jota hän näytöltään tihrusti oli hyvinkin Hunksien omasta esityksestä. Ahihihi. Tarkempi kuuklaus tänään aamulla todisti sen, että tyypin nimi on Margus ja hän siis tosiaan vietti eilen iltaansa viiskulman kieppeillä. Ihanat Hunksit Huudeilla!

Lieneekö moinen komistus sitten inspiroi allekirjoittaneen raivausyrityksiä - sain tosiaan KOKO kotini raikottua äiteen vierailua varten ja ihan parvekkeen "lattiankin" pesin innostuksissani. Anteeksipyyntöni alakerran tupakoivat naapurit, se musta lima joka nyt vaivaa teitä on siis vaan pesuvettä meikkiksen partsilta, hih!

Kävin jopa kukkakiskalla kysymässä parvekeamppelia perheenäiti-kulissiani ylläpitämään (joo, ampukaa mut, kamala kodinsisustuksellinen mielenhäiriö vaivaa). Maailmankaikkeuden paras myyntipuhe meni as follows...

Kirsi (innosta pakahtuva tuleva parvekekukan omistaja): "Hei, haluaisin amppelin tuohon parvekkeelle. Joku sellainen lajike, joka pärjää auringossa kon melko lailla päiväaurinko vaivaa."

KukkaKauppias (vanhempi rouvahenkilö, jonka rillien vahvuus oli ehkä +200, sen verran suureksi väärensi sen silmät): "Niin. Ei noista kyllä oikein mikään pärjää auringossa. Kuumuus kuivattaa kukan pian ja joka tapauksessa aurinko polttaa lehdet jos ei kuivuuteen ole kuollut vielä."

K: "Kah. MIKÄÄN lajike ei siis sovi parvekekukaksi?"

KK: "Juu, ei valitettavasti nyt ole sellaista tässä oikein."

K: "Hm. No, kiitos tästä hyvästä."

Eli ei myyty mulle kukkia ei. Näkyyköhän mun tappajavaistoni silmistä, vai mikä separaatiokriisi sillä kauppiaalla oli..? Ei halunnut luopua omistaan millään hinnalla. Kummallista.

ps. Yhden Hunksin nimi on myös Jucci. Miten tuo muka pitäis lausua? Juksi? Juski? Jukki?

pps. Viideskytä postaus. Jihuu.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikös se ole ihan vaan kotoisesti "Jussi"? :)

kirsi kirjoitti...

No mutta voisko sen sitten ihan vaan kotoisasti kirjoittaa "Jussi" jos se kerta kuuluu lausua niin.

Ei jaksa käsittää.

Juho kirjoitti...

Tuo myyjä oli varmasti käyny saksalaisella myyntikurssilla. Hienoa, että tieto leviää.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, tuo oli lausuminen oli veikkaus, mutta syy siihen lienee sama kuin miksi he ovat "Scandinavian Hunks", eivätkä "Pohjoismaiset könsikkäät"... Eikö mikä tahansa edes hieman englanninkieleen vivahtava myy paremmin ja ole mystisesti kiehtovampaa kuin perussuomalainen? Ainakin parikymppisten pikkublondien mielestä siis.

Viljo kirjoitti...

Asiasta moottorisahaan...

Kalenterissa luki eilen 060606. Missä häät? Mitä tapahtui lokeille?

kaifa kirjoitti...

Ei kai nyt pedon päivänä voi mennä naimisiin. Sen sijaan telkkarista kannatti katsoa laatudokumentti "Mennään alasti töihin". Mitä seuraavaksi: "Mennään alasti bussilla"?

kirsi kirjoitti...

Ihanaa kun joku muistaa vielä mun haaveet tajunnanräjäyttävistä lokkihääspekseistä 060606...

No, koskapa eräskin kesämorsian otti ja varasti tämän idean (ja menee siis tulevana lauantaina naikkuun mun leikkiessä kaasua) - niin mä jouduin valitettavasti lykkäämään omia häitäni 070707:ään (on muuten ainoa kyseisenlainen lauantai..vaihtoehtojahan on aina 121212 asti..).

Elä huoli Viljo, kyllä sä sitten kutsun saat. Siihen asti Poison Cityn ja The Ho-villagen mergeä odotellessa ;-)