perjantai 2. kesäkuuta 2006

Perttu ja Antti

Sääennusteet eivät onneksi olisi voineet eilen mennä enemmän metsikköön. Meten massiivisista trombi/tornado/rankkasade/raemyrsky-uhkailuista huolimatta Turun Urheilupuisto kylpi koko päivän kesäisessä auringossa ja mullikolla ollut märkä nurmikenttä haisi ulolle like never before.

Messupäivä oli uuvuttavan pitkä mutta virikkeitä täynnä; meidän ständillä kävi julmettu kuhina kun teinixit yritti vastata vaativiin kysymyksiin oikein. Rintanapin ja "matkan maailmalle" (bussilippu Kupittaalta Helsinkiin, hih) toivossa siis. Tuli myös todettua se, että meidän porukat ko. kaupungissa on paitsi kauniita ja kivoja - niin myös ihan käsittämättömissä fiiliksissä mitä erikoisimmista asioista. Go Turku, sanon mää!

Päivän ehdottomasti kuuminta antia oli kuitenkin BB:n voittajapojat, jotka siis realityputkestaan kiitokseksi pitävät hallussaan Suomen pikkuprofiilin teinitapahtumien ultimatehalutuimpien juontajien hattua. Voin vaan kuvitella, kuinka merijärvillä ja halikoissa käy messuilla kuuma kihinä, jos ja kun Antsa ja Perttu vilahtaa lavalle. Sujuvasti pojat eilenkin spiikkasivat eri koulujen tanssi- ja musiikkiryhmiä lavalle - ja loppuiltapäivästä laskeutuivat vielä oikein tavisten tasolle; erään suomalaisen pankkiryhmän telttaan siis, nimmareita jakamaan.

Siinä oli pissis toista potkimassa, kun piti päästä Pertun kaa samaan kuvaan - ja omaan nimmarikorttiin (hianot postikortit siis, jossa molemmat poseeraa, toim. huom.) tietty mieluusti molempien nimmarit. Ja sydän. Ja personoitu omistuskirjoitus. Kaksi sanaa: ihq ja -d44. Hyvin riitti ystävällisiä sanoja pikkumimmeille molemmilta; erityisesti Pertulla tuntui olevan hetki jutusteluaikaa ihan jokaiselle... Ihailtavaa kerrassaan!

Olisipa se kai ihan käsittämättömän hienoa, jos jaksaisi vielä saada hullut kipinät jonkun teeveestätutun pertun halauksesta. Aini. Johan se Happoradiokin sanoo, että "tavikset tahtovat tositeeveen ja lööpeistä parisuhteen..."

Ps. Onnea ylioppilaille ja muille koulunsa päättäneille!

2 kommenttia:

japa kirjoitti...

Mä päättäisin itteni jos mun tarttis katsoa perttujen ja pasi-kimmojen shöytä vähänkin pidempään.

kirsi kirjoitti...

Japa-dear. Älä nyt oo noin negatiivinen. Perttu on sentään vorsasa opiskelemassa ja se voitti navanalusjutuilla itselleen hulluna rahulia. Soon siis nero. MOT.

Taidat vaan olla kateellinen, kon isojen rahojen lisäksi se saa myös maailman eniten pesää?

ps. joks oot dirkannut mun fillarin eteenpäin?