keskiviikko 14. kesäkuuta 2006

Taksvärkki

Kukkia pöydälle - nyt on juhlat! Eilisestä eteenpäin (aina siis vuodenvaihteseen asti) minun palkkani tulee olemaan MINUN, eikä jonkun paskaverottajan. Jos siis ymmärsin asiaa oikein - which I doubt - niin suhteutettuna ihaniin teorioihin ja kansantaloustieteellisiin laskelmiin, tän vuoden palkat on eiliseen tiistaihin saakka menneet verottajalle, ja nyt sitten loppuvuoden tuloilla saa itse mällätä niin paljon kuin ehtii.

Teoriassa siis. Villiä silti moinen ajattelumalli, tosin allekirjoittaneen tuloilla ja veroprosenteilla tilanne on varmasti huimasti parempi kuin niillä, jotka ovat oikeissa töissä ja saavat oikeaa palkkaa. Heh.

Tänään on merkittävä päivä myös siitä syystä, että 14.6. on Maailman Verenluovuttajien Päivä. Jos ei olisi illalla kaikkia kiireitä, niin vois vaikka piipahtaa neulalla. Olenhan sentään luovuttanut verta kuluneen 10 vuoden aikana kaikkineen 22 kertaa. Jes! Mutta tässäpä siis haaste kaikille maailman bloggaajille - käykää pliis kesän aikana (joko tällä viikolla tai heti pitkien pyhien jälkeen, heinäkuun alussa) nostamassa hihaanne SPR:llä. Menee taatusti hyvään tarkoitukseen - ja viina ihan armoitetun hyvin päähän samana iltana. Wirn.

Julkkisbongaukset tältä viikolta:

- Baarin Frank yritti tappaa fillarillaan ohikulkijoita Aleksin kävelykadulla.
- Se kaunis meikkilaulaja-Helena, joka oli naimisissa homo-Uotisen kanssa. Ratikassa matkalla Eiraan.
- Irina. Joka tietää, että mua on vaikee ymmärtää.
- Stubbin Alexander, mun kovalevyllä. Monesti päivässä. He.
- Salkkareiden Pihlajakatu kokonaisuudessaan. Tällä kertaa Ullan yliajopaikalle ei kuitenkaan kukaan ole vienyt kukkia - toisin kuin sillon, kon teekkarit päätti muistaa ratikan alle "jäänyttä" Kentsua. Ja pääsivät hautakynttilöillään lööppeihin.

Ps. Äiti sanoi, että mun parvekkeelle sopii ihan hyvin ostaa kaikkia paksulehtisiä kukkasia (eli rehuja). Se likinäköinen kioskimyyjä oli siis rasisti - kyllä musta vielä puutarhuri tullee, uskokaa huviksenne. Pidän ehkä parvekkeellani puutarhakauden avajaiset ens viikonloppuna. Ihan vaan kostoksi koko Punavuorelle!

Ei kommentteja: