maanantai 26. kesäkuuta 2006

Varttia vaille kaksi

Jollain ihmeellisellä tavalla onnistuin viettämään juhannusjuhlani aikavyöhykkeellä, jossa kello oli aina varttia vaille kaksi. Käsittämättömyys kävi ilmi pre-jussi -tilaisuudessa, jonka vannottiin päättyvän viimeistään puoli kolmelta (seurueemme istuessa siis keittiön kellon alla koko illan). Kelloa tuli ohimennen vilkuiltua useampaankin otteeseen tyyliin, että eihän tässä _vielä_ mitään hätää ole - kun kello on vasta varttia vaille kaksi.. Kunnes siis neljän jälkeen joku todensi Greenwichin aikavyöhykkeen mukaisesti sen, että nukkumaanmeno on jo ihan järjettömästi myöhässä. Paskat aikaraudat väärällä rannalla.

Tämä myöhästeleminen jatkui loogisesti läpi koko juhannusfiestan, ja jos joku sattui tekemään sen virheen, että tiedusteli ajan kulumista, niin vastaus kysymykseen "mitä kello on" ei ollut kovin kaukaa haettu. Ylläri.

Hyvin tukevassa kemiallisessa myötätuulessa kuitenkin tuli perinteisiä juhlia vietettyä, juhannustaikoja EI tehty - eikä siis myöskään miesonnea ole tiedossa tänäkään vuonna. Jes! Eilinen inventaario juoduista/juomatta jääneistä sihijuomista kertonee omaa karua tarinaansa - 10 hengen joukkueeseen upposi kaljakoreja yhteensä ainakin 3-4 kappaletta, raakaa viinaa semminkin 5-6 litraa, siideriä yhteensä ainakin 10 litraa, erilaisia viinejä erilaisissa pulloissa ja tonkissa myös vähintään se kymmenen. Ilmeisestikään kukaan juhlaväestä ei ollut lukenut esim. erään viinimerkin ulkomainoksiin rustattua "It is always recommended to enjoy XX-wine in moderation".

Paskat mistään kohtuudesta, jussihan on vain kerran vuodessa!

((Pöytäkirjaan merkittäköön, että myös limsaa, vettä, Passoaa, mehuja ja skumppaa nautittiin erinäisiä määriä. Kuulemma.))

Viinirypäleet ja persilja on kuulemma hyväksi maksalle. Taidan kipaista tuohon alakerran kauppaan ja hakea molempia oikein ison satsin iltapalaksi. Ja matkaevääksi.

6 kommenttia:

seiti kirjoitti...

Saarikot pyytävät saada onnitella erinomaisesti organisoidusta juhlakulkueesta, jota ei siis ollut. Interaktiivinen itsereflektio tanssien ja näytellen (vai mikä se terapia nyt olikaan) oli myös mainio, siis se lämmin Leiska suoraan pullosta juotuna. Huomautettakoon myös blogin lukijoille, että erään Korollan peräloosteri täyttyi vain ja ainoastaan roskapusseista. Laskiko kukaan, kuinka monta sikaa ja lehmää syötiin? Mä en syöny yhtään, vaikka söinkin koko ajan. Paino eilisillan ja tämän aamun välillä vaihtui dramaattisesti kolmen kilon verran - ihmekään, että oli vähän paska olo.

Kati kirjoitti...

Jokos on puhe kirjoitettu ja käännetty? Mielenkiinnolla ja kauhulla odottelen lähitulevaisuudessa saapuvia kuvallisia otoksia viikonlopun juhlallisuuksista. Eniten ehkä on kuvauksista jäänyt mieleen kuvaajan kommentit lähes jokaisen kuvan jälkeen; "kunpa vielä ensi viikolla muistais mikä tän kuvan tarkoitus oli.."

Juho kirjoitti...

Kuveja odotellaan myös täällä! Yritimme muuten ottaa puhelinyhteyttä mutta yritykseksi jäi. Tippuko jonkun puhelin vesikiuluun?

kirsi kirjoitti...

Puhe on valmis - kesto 57 sekuntia liian pitkään, mutta eiköhän se kelpaa... :) Lisäksi pyykit on pesemäti ja muutenkin lähtö erinomaisen hyvin valmisteltu. EiPÄ.

Mä olenkin nähnyt jo sneak preview'n niistä kuveista, hihittelin itseni täällä kipeäksi kon oli melkoisen nohevia otoksia. Mm. otsikolla "Con Loli", "One time at band camp" ja "I fu*k everything I kill". Muahaha.

Ihana tiiseri.

kaifa kirjoitti...

Eipä ihme, että paikkoja särkee. Ollaan näköjään oltu potkunyrkkeilyä, painia, jalkkista, frisbeen heittelyä, tanhuamista, uintia, juoksentelua ja säätämistä. Urkkaus on vaarallista!

Viljo kirjoitti...

En kyllä muistanut halanneeni boolimaljaa, mutta visuaalinen todistusaineisto väittää näin käyneen.