lauantai 1. heinäkuuta 2006

Monkeyface

Hengissä siis edelleen - ja hymyillen. Saksassa paistaa aurinko, linnut karjahtelee puissa ja paikallisten kulinaristiset tottumukset suorastaan huimaavat. Eli all is well in Werbellinsee!

AirBerlin yllätti positiivisesti, kuusihenkinen seurueemme sai koneeseen parikymmentä ylikiloa ilmaiseksi, lisäksi keravalaisen näköiseksi meikatut emot tarjoilivat halpalennolla ILMAISEKSI sandwicheja ja kokista. Ja kun tosiaan meidän meno-paluulippujen hinta oli hätinä 60e, niin voisi hyvin sanoa, että rahalla saa ja mopolla pääsee. Tai AirBerlinillä. Suosittelen lämpimästi!

Seminaaripaikalla puuhasteltiin ensin päivä keskenämme; viikattiin paitoja ja aakkostettiin nimilappuja - kunnes sitten eilen perjantaina aamusella ensimmäiset vaihtarit saapuivat paikalle. Logistiikan järjestäminen 420 ihastuttavalle teinixille joidenkin potkupallokisojen aikaan on sanalla sanoen haastavaa, mutta lievistä obstaakkeleista (hukkuneista matkalaukuista, ylibuukatuista lennoista ja kisaturistien aiheyttamista lievistä ruuhkista) huolimatta kaikki osallistujat ovat ilmeisestikin ehtineet paikalle ja ihan yhtenä kappaleena. Eeexcellent.

Hehkutusta vielä sen verran, että eiliset avajaiset menivät tuhannesta liikkuvasta tekniikanpalasesta (kaksi läppäriä, kaksi tykkiä, spottivalo, pari seedeetä ja monta näytettävää reeveereetä) huolimatta ihan järjettömän spektaakkelimaisesti - fudismatsista innostuneet teinit olivat niiiiiiiiin mukana alkubiisinä käytetystä Hard Rock Hallelujasta asti. Vallan kaltaistani muinaisjäännettäkin suorastaan liikutti, kuinka jengi oli niinkin fiiliksissä tiimimme aikaansaannoksista. Huimaa. ((ja allekirjoittanut siis tiimivetäjänä vaan on typertyneet ymmyrkäinen siitä, kuinka lahjakkaita ihmisiä meidän porukassa on...))

Ja loppuun mielenkiintoisia faktoja seminaarista so far:

- 1 monkeyface (artist formerly known as atk-asiantuntija) päätti yhdistää mun työläppärin (jossa mm. KAIKKI seminaaria koskeva tieto sekä esim. meidän lehden valmis leiska) printteriin täällä. Lopputulos: kone ei enää tunnista mua käyttäjäksi - eikä meidän administratoria sen puoleen. Lisäksi esim. koko Microsoft Office katosi taivaan tuuleen mun koneelta. Eli hyvin se kundi vetää - ollaan Nakeron kanssa haettu lähestymiskieltoa sille meidän koneisiin seminaarin loppuajaksi.

- Lounas á la DDR: kana-makaroonikeittoa, johon kanttinantäti tärskäyttää keskelle "makupalaksi" kokonaisen makkaran. Eli the true face of makkarakeitto has been found. Saatan ehkä valmistaa tuota kaikelle kansalle AINA tästä eteenpäin. Nami.

- Allekirjoittaneen aloituspuhe n. 400 kuulijalle... Kannattaa aloittaa enkuksi ihan asiallisesti ja sitten jatkaa, että saksankielen taidot on hieman rajalliset. Ainoa, mitä olen oppinut on "Ich komme, Ich komme..." Sillä, jos jollain saa teinien sympatiat puolelleen - ja kanssatiimerit kyselemään toisiltaan, että tietääkö tuo nainen, mitä se tarkoittaa. *wirn*

Netti siis pelaa. Päätän raporttini YES2006 tähän - ja palaan ehkä asiaan hehkuttelemaan lisää myöhemmin.

Peace and respekt!

Ei kommentteja: