tiistai 25. heinäkuuta 2006

..sano, että jääääääät..

Tänään olen huvittanut itseäni (sekä sekalaista joukkoa meluisia perheenjäseniäni) pitämällä viherhuoneessamme toivekonsertin otsikolla "Yksinäisten Balladien Ilta". (Joo, rasittavia nää sulkiot, mutta menkööt nyt silti: niille, jotka eivät kotonani ole käyneet tiedoksi siis, että kyseisessä huoneessa on kasakaupalla viherkasveja, seedeelevyjä sekä mankka - ja useimmiten ko. tilaa käytetään perjantai-iltaisin juurikin musiikinkuuntelu- ja viininjuontitarkoituksiin).

Koska toivekonsertin juontajana toimi vanha radiotuttavuus jo oululaisen paikallisradio-Megan sekä siskoni (mikrofonillisen magnetofonin onnellinen omistaja) kanssa perustaman Radio Lissabonin aalloilta (lue: allekirjoittanut), niin surullisia balladeja kuultiin Yön, Norah Jonesin ja Tervomaan Jonnan esittäminä. Snif. Äitiä tämä esitys huvitti jostain syystä suuresti - kuulemma kesäisenä iltana ei kuulu istua yksin valoisassa huoneessa kynttilän kanssa ja pitää surumielisiä puheita yksinäisille sydämille..! Ja miksi ei, kysynpä vaan. Käsittämätöntä suppeutta.

Äitini on tosin muutenkin melkoisen ristiriitainen hahmo - eräät tahot muistavat hänet naisena, joka roikistelee takapihallamme auringossa täysin yläosattomissa ja saattaa kiskaista flindan skumppaa lauantaipäivän leivontahetkeä vauhdittamaan. Ihan totta. Itselläni koomisin muisto taitaa olla jostain tuolta yläasteen loppupuolelta, kun äitee suoritti oikein Heltsinskissä asti seksiterapeutin tutkintoa. Yksi ilta rouva tuli kotiin jonkinlaisen valokuvakansion kanssa - tempaisi sen ruokapöydälle auki ja aloitti keskustelun kommentilla: "Kirsi, oletko koskaan nähnyt penistä erektiossa..?" Hieman meni ehkä murupottua väärään kurkkuun sekä meikäläisellä että sisaruksilla - mutta tulipahan termiitit selviksi.

((Pakko lisätä - hyvin tuntuu olevan opit meikäläisen kohdalla menneen perille, kun olen siis sisarusparvesta vanhin ja se ainoa, jonka parisuhteista tällä vuosituhannella ei ole mitään todisteita. Molemmilla siskoilla on vaahtosammuttimen mittaiset mukulat ja veljkulta hengaa parhaillaan romantillisella lomalla tyttiksensä kanssa jossain Välimeren rannalla. Hihi.))

Perjantaina meillä on kreikkalaiset iltamat - Tenskun turistien possujuhlatyyliin. Meinasin väsätä lampaan jalasta kleftikoa, juustosta paistettua herkkua eli saganakia ja kanoista vartaita eli souvlakia. Lisäksi luukutetaan täysillä zorbasta, vedetään pullon suusta ouzoa - ja siskokultani esittää perinteisen kreikkalaisen lautastanssin. Ja kaikki on kutsuttu.

Ps. Taas. Oi oi oi, kun oli hottis hollywoodilaispoika tänään telkussa. Todistettavasti syyllisessä, esitti blondipolliisin pahispoikaystävää Rayta. Ui ja ai - en ehkä pysty nukkumaan viikkoon! Mistäköhän sen fanijulisteen sais?

2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

..woohoo! Olen jälleen yhdistyksen jäsen - ehkä mulla on vielä toivoa. NOT.

Siinä minun iloni. Siivoamisen ohella. Ei hurjia balladeja tai gourmet aterioita.

kirsi kirjoitti...

Anu, sulla olis Hannoverissa ehkä maailman eniten balladeja, gourmet-aterioita SEKÄ rakkautta, jos et olis tuollainen nipopihtaaja!!!!!!! Nyt peili kauniiseen käteen, yhteydenotto sakulaan ja avot, meillä on romanssia ilmassa enemmän kuin laki sallii!

Ja tämä on käsky suoraan ylimmältä esimieheltäsi :). ((ai kamala kun olen kamala. Mutta niin olet kyllä sääkin tietyissä tilanteissa tietyille ihmisille *wirn*))