keskiviikko 9. elokuuta 2006

Ajatuksia televisiosta

Katoin alkuviikosta Nevereverwoodia. Sarja, jota noin puolet maailmasta on ilmeisesti seurannut tähän saakka, koukutti mut uusinnoillaan (kyllä, uusinnoillaan!) tuossa keskikesällä. Ihan älytöntä scheisseahan se moraalisine opetuksineen on ("ole kerran raamatullisesti parikymppisen mimmin kanssa > se tulee raskaaksi ja opintosi Juilliardissa ovat vaarassa." "Ollessasi lähetystyössä afrikassa, pidät kuolevaa veristä neekeripoikaa sylissäsi > saat aidsin." Ja tarina jatkuu.)

Joka tapauksessa, semikoukussa ollaan. Which is very sad and appalling. Mutta totuus makasi maanantaisen jakson rivien välissä - pitkä juttu cut short parisuhteeseen siirtymisen saloista.. Totuus on se, että tietää yhden tietyn ihmisen kanssa olemisen olevan jolteensakin ihan täydellistä, mutta se kuinka siihen yhteisen parisuhteen tilaan itsesään sitten pääsisi, on vallan valtaisa mysteeri. ((Ja keittiöpsykologit nyt hiljaa! Mä EN puhu omasta elämästäni vuonna 2006, vaan ylipäätään tuonkaltaisia ajatuksia on melkoisen monilla ihmisillä tänä päivänä. On oikeestikin. Onhan?))

Toisenlaisia totuuksia löytyi siitä jänskästä BB-diiviidiistä. Ihanimmin kului maanantai-ilta Mikan, Terhin, Tinderellan, Menkkahirviön ja muiden avautumisia tiiraillessa. Edelleen olen sitä mieltä, että Mika on vaan maailman lahja kaikille naisille - se fiksaa, korjaa, liimaa, paikkaa, ruuvaa ja sporttaa 24-7. So very hot. Onpas! Niitä bb-juttuja voi kyllä yhden kerran katsoa uusintanakin, ihan for the fun of it. Ja onpahan mullakin jotain tekemistä syyskuussa, kun kaikki kaverit on jossain muualla ja kukaan ei enää ala mua. Kyynel.

Ihana kun on helle. Ja inkkarikesä. Missä nää kelit oli vuosi sitten, kun Suomessa vietettiin painajaismaisia vesiyleisurheilukisoja..? Yllättäen ystävillämmä routsalaisilla on hieman erilainen tuuri omissa kisoissaan. Ja yllättäen se niiden kisojen viikonloppuinen avajaisseremonia oli hieman eri pieteetillä tehty kuin meidän Rednex-aikakone-Dr.X -spektaakkelimme vuosi sitten.

Voi vitsit. Ei millään malttais odottaa kevään euroviisuja ja sitä kuinka myötähäpeästä tulee jälleen se ainoa oikea kansallislaji! Miettikää: 15 miljoonalla eurolla saa aikaiseksi ihan valtaisan kasan paskaa! Jonka voi sitten lähettää suorana just 150 miljoonalle seksuaalivähemmistöön kuuluvalle. It will be so very sweet.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hihhii..mutta eikös meidän pitänyt ottaa ne euroviisuilut työn alle, kun nyt ollaan kaiken maailman projekteja tässä pyöritelty "vasemmalla kädellä" muutenkin, niin kun harjotukseksi..? =D t.kärpästen listijä mansesta

Anonyymi kirjoitti...

Kyl Kirsu me aletaan sua myös syyskuussa esim. kaikilla leireillä jamitänäitänyton...