tiistai 8. elokuuta 2006

Intteraktio

Koska mulla on tylsä elämä - ja liikaa aikaa käsissäni, niin olen nyt sitten tän päivän käyttänyt iloisesti tilikansioissa ja -mapeissa mellastamiseen. So not my kind of job! Ilahduttavaa, että sentään "opiskelin" alaa (pääaineenani JOHDON LASKENTATOIMI for God's sake!) ihan yliopistossa. After all meinasin tänään kuitenkin kuolla ahdistukseen, vitutukseen, angstiin ja muuhun, kun jouduin kaivelemaan kuittipinoja ja tekemään täsmällisiä ja tarkkoja budjettiselvityksiä kaiken maailman rahojen käytöistä. Örh.

((juu, Jakobsonin Masselle vaan terveisiä - ihan vähän saatoin käyttää lipastomme määrärahoja väärin. Sorppa sorppanen.))

Mun intellektuelli persoonani passaa hullun paljon paremmin rintanappien suunnittelemiseen (ja painamiseen. Ei kestä kauaa, ei käy kipiää. EiPÄ.) ja sisällön tuottamiseen kaiken maailman alaikäisten karaoke-esitysiltoihin. Lisäksi olen hirmuisen lahjakas tekemään aamiaista erikokoisille ryhmille, postittamaan tyhjiä kirjekuoria sekä vetämään sekapäisiä vapaaehtoisporukoita erilaisiin tilaisuuksiin/järjestelytoimikuntiin jne.

Mutta siis otsakkeeseen viitaten, koska interaktit on päivän sana (interaktiivinen, interaktio, miten se nyt taipuukaan) täten haastan kaikki tän sivuston aktiiviset lukijat seuraaviin ponnistuksiin. Pliis, jotta 100 postauksen raja lähenisi edes jonkinkaltaisella tahdilla (tai ainakin sukkelampaan säätyyn kuin mun Finskin bonukset, joita muuten on jo yli 3500. Jes.) niin toivoisin saavani noihin kommentteihin teinirunoilija/stellapolaris/whatever-tyyliin muutaman valmiin otsikon/sanaparin/persoonallisen lausahduksen, joista voisin sit ns. iskeä läppää. Eli heittää hetulaa. Ngh. Enivan?

Mikäli toiveisiini ei vastata, jatkan näitä helVEtin mielenkiintoisia sepustuksiani hamaan tulevaisuuteen, ilman minkäännäköistä toivoa mistään substanssista. Nih.

ps. Illalla mennään Suomenlinnaan, lautalla. Ihanasti on hellehedari heti aamulla. Tulee varmaan mielenkiintoinen päivä. Palavereissa.

Ei kommentteja: