keskiviikko 2. elokuuta 2006

Investointeja

Jihuu! Kvadruplasin mun diiviidii-kokoelmani eilen. Ihan sattumalta ja yllättäen. Ohikulkumatkalla hoksasin tuossa alakerran Anttilassa sen maailman parhaan Crash-elokuvan mellevässä tarjouksessa (9,99e, vaan!) ja innostuin investoimaan pennosiani elokuviin. Hyvin eriskummallisten tempausten seurauksena havahduin vasta kassalla - Crashin ja Rimiksen 1. kauden lisäksi mun diiviidii-hyllystä löytyy nyt siis myös Grease ja Big Boretuksen eka tuotantokausi. ((maksoi vaan kaksi euroa. Oli pakko ostaa, että voi katsoa sitä kamalaa menkkahirviötä ja vinkuiita-Terhiä aina rapuloissaan.. Olen siis ehkä tän maailmankaikkeuden toinen ihminen, joka OMISTAA BB-jaksoja videolla?)) *blush*

Mutta. Kaikille meille vielä ilouutisena - alle euron tarjouksessa oli ihan huikea namupala. Hunksien video "My Body - isäntinä Scandinavian Hunks" (jota oli muuten pari-kolme hyllymetriä vielä jäljellä) lähtee ko. kaupasta mukaan vain 99 sentillä! Mainospalana lainaus Hunksien webistä: "My Body - kuntosaliohjelma NAISILLE DVD:llä Hunks-miehet paljastavat omat treenivinkkinsä sinulle. 10 jaksoa ja kattavat extra-valikot mm. tulostettava ruokavalio koko viikolle. Tutustu helposti salitreenien ja terveellisen elämäntavan maailmaan!" ((Vinkkinä ystäville ja kylänmiehille: arvatkaapa mitä tulette saamaan synttäri-/joululahjaksi tästä hamaan ikuisuuteen asti..?! Reps. ja LOL!))

Eilisen uutiskevennyksestä vastasi jälleen eräskin vinopäinen laitapuolen kulkija, kolmosen ratikassa. Hetken yksinäisyydessään istuttuaan (ja itselleen ääneen juteltuaan) mies päätti kertoa ohikulkijalle (eli siis meikkis meikämannelle) vitsin. Joka kuuluu näin: "Mitä spitaalinen sanoi, kun vehkeensä naiseen työnsi..? Siellä on - ja pysyy!"

Näin meillä turistiratikassa, kuinka teillä?

Ei kommentteja: