torstai 31. elokuuta 2006

Tammerfors

Terveinen Tampereelta. Eilinen päivä hurahti iloisesti ensin inttercityn allerkiahyttiä väärinkäyttäessä (anteeksi, met teimme sen mennen tullen ihan vaan omia etujamme ajatellen) - ja sittemmin paikallisten kohtalotovereiden (lue: edustamani hvht-aatteen kannustajat ja distribuoijat) kanssa pohjoismaisia seminaareja ja illanistujaisia suunnitellessa. Olipa kivvaa. Ja koska illan teema oli nyyttikestit, niin pitopöytä notkui semminkin ihmeellisistä tarjoomuksista, että huh huh. ((Mental note: Lidlin puolivalmiit pitsapatongit on oikeasti hyvää mättöä. Kannattaa kokeilla!))

Lupaan, ettei tässä blöögissä käsitellä eessuntaas erään juuri alkaneen realityshow'n kaikkia käänteitä (eiPÄ!). Mutta ihan lyhykäisyydessään, ekan jakson perusteella pitää sanoa, että ihan lievää pettymystä oli ilmassa tiistaina, kun ylhäisessä yksinäisyydessäni juhlistin BB:n toista tulemista. Vittu. Se jengi on ihan täysin idiootteja, ainakin hyvin suurelta osalta. Valitettavasti. Mun myötähäpeän ja punastelun määrää ainoastaan lisäsi kahden kilpailijan teeveeruudussa vilkkuneet motot: "Mess with the best, die like a rest" - ja "one life - one change". Mitämitä?

Sekoile parhaiden kanssa, kuolet kuten jätteet?
Yksi elämä, yksi vaihtoraha?

No, tiistaisen perusteella ei tarvi ainakaan kovin suurta koukuttumista odottaa - ainakaan samoista syistä, kuin edellisellä kaudella (villiä schutimista ja vinkuiitan paskahalvauksia, sekä jumalan lahja kaikille naisille eli Mika, hi). Lisäksi huomasin ärsyyntyväni ihan hurjasti niiden tyyppien nimistä - arisarikarijorimarilirilari. Jessus. Olis edes perinteiset jenniinat ja jannicat siellä eikä tollaisia nolife-tavisnimiä. Grr.

Tänään illalla leikitään vietnamilaisilla kevätrullilla (ja vähän muulla herkulla) ja huomisesta eteenpäin leikin seuraneitiä Kampin putkimieskissalle. Saatan ehkä lukita sen kylppäriin viikonlopuksi, jos tavat ei ole viime käyntini jälkeen parantuneet. Which I doubt.

Ps. HVHT=HaistVittuHyvänTekeväisyys

2 kommenttia:

Tomppa kirjoitti...

Itse en kato BB:tä enkä muitakaan sarjoja missä on rumia ihmisiä. Eli salkkareita, Kotikatua ymym. Joskus oon vilkaissut sitä Espanjalaista päiväsoippista Subilta. Että mitä sinjoriittoja!

Miksei ne ota kauniita! suomalaisia naisia telkkuun? Silloin ei haittais vaikka en kaikki olis idiootteja.

kirsi kirjoitti...

Voi Tonppa.

On BB:ssäkin kai kaksi ihan kaunista naista. Ja kyllä, naiskatsojaa häiritsi se idiootti kanamainen kaakatus, kyseisestä kauneudesta huolimatta. Toki, jos telkun olisi mykistänyt, tilanne olis voinut helpottua.

Vaan, ei auta. Hampaitani kiristellen jään odottelemaan ER:n seuraavan tuotantokauden alkua. Draaman, intubaatioputkien, hautajaisten ja ampumavälikohtausten määrän pitäisi olla vakio. Kauden vikassa jaksossa näin ei kyllä todellakaan ollut.

Onk jollain tietoa, koska tehari palaa?