tiistai 15. elokuuta 2006

Teknillisiä ihmeitä

Olen löytänyt uuden lihasryhmän. Rintanapintekolihakset. Niitä ihmisiltä löytyy usein esim. etusormen sisäpuolelta sekä hauiksen takaa. Eilisen urotöihin kuuluu nimittäin noin kiljaardin rintanapin painaminen - koneen avulla tosin. Ekaksi leikattiin hulluna pylpyröitä irti paperista, sitten sörkittiin aihioita, ko. papereita, kalvoja ja muuta sellaiseen merkkivärkkiin. Ja avot - hirviän painannan ja venkoilun tuloksena oli uututtaan kiiltelevä rintamerkki toisensa jälkeen. Hukkasuhde oli melko hurja alkuillasta (tyyliin kahta onnistunutta merkkiä kohti noin kuusi epäonnisempaa, jotka päätyivät suoraan rintamerkkitaivaaseen), mutta teknillisistä tempauksista johtuen pääsimme kyseisen koneen ytimeen - ja ainakin 600 merkkiä saatiin jopa tehtyä!

Tänpäiväiset kuulumiset löytyvät uutisotsikoista - JOS ihmeellisesti Helsinki-Vantaan check-in -tekniikka pettää juuri samaan aikaan kun puolet meidän USA:n vaihtareista on suuntaamassa maailmalle, niin luonnollisesti jatkumona on a) Atlantin ylittävältä lennolta myöhästyminen, b) päivän viettäminen Frankun kansainvälisellä lentokentällä, c) matkatavaroiden totaalinen häviäminen, d) ryhmäyövytys lentokenttähotellissa, e) jatkolento Ämerikkään vuorokauden sisään joko Lontoon tai Tukholman kautta. Ja f) soitto kaikkien oppilaiden KAIKILLE vanhemmille.

Olipa hilpsakkaa menoa - ollaan puhuttu ruuneperien lailla nuorensa tänään (vuodeksi vaan tosin!) menettäneille vanhemmille ja vakuuteltu, että harvempi tyyppi kuitenkaan lentokentällä sitä vaihtovuottaan viettää. Kai. Mutta silti. Mr. Murphy ei juuri ikuna ole ollut meidän jengin puolella missään - ja tämä trendi jatkukoon! ((Sitä paitsi, eikö se nyt vaan ole hienoa yöpyä porukalla hotellissa ja jatkaa huomenna matkaa - samoissa vaatteissa - ehkä jonnekin eteenpäin...?))

Arki on täällä taas. Mä teen liian pitkiä päiviä (tällä viikolla 13h eilen ja ainakin 10h tänään). Piste.

Ei kommentteja: