perjantai 4. elokuuta 2006

T.G.I. Friday

Tonnimiset ravintolat on maailman parhaita. Niitä on ainakin Ameriikassa - ja Tukholmassakin moiseen olen törmännyt. Luojankiitosettäonperjantait tarjoilee hyvin, hyvin perinteistä jenkkimättöä, iloisilla huudahduksilla (tarjoilijoiden ystävällisyys on ylitsepursuavaa) sekä lakisääteisillä kosteuspyyhkeillä varusteltuna. Paikan muuan erikoisuus on myös hamppari, joka ranskalaisten kera tarjottuna uiskentelee Danielsin Jackista tehdyssä kastikkeessa. ((hmm. tässä vaiheessa eräätkin entiset opiskelija-aktiivit voisivat tehdä reklamaatioita Jackin julmasta hyväksikäytöstä, mutta olkoon.. Ihan hyvää jaska on noinkin!))

Edelleen, onpa kiva kun on perjantai. Laukussa on pullo Viru Valgeta, hammasharja (ja passikin löytyy, just to be sure), nenäsumute sekä shampoota. Olen siis täysin valmis kohtaamaan keskiaikaiset hakkapeliitit. Ja ei, en aio lopettaa ton sanan raiskaamista. Musta hakkapeliitti ja kosmopoliitti kuulostaa equally as good, eli näin mennään. Suureksi harmistuksekseni Antti Munahuiskunen tosin esiintyy Vorsasa vasta ensi viikon torstaina (joka siis ei ole sama asia kuin tämän viikon lauantai, toim. huom.). Mutta voin ehkä kostoksi itselleni kuunnella salaa Antin ekaa levyä. Koko ens viikon.

Antti on myös siitä hieno mies (ja nyt vuorostaan kilahtaa Jarmo Peruna, eli Japa Koo - joka ei yhtään tykkää Antista puhumisesta!), että Ämerikän reissusta palattuaan Antti on päättänyt ottaa mallia Shakirasta ja julkaista kaksi (2) levyä yhtä aikaa. Toisen nimi on New York - ja toisen Rovaniemi. Muahaha. Käsittämätöntä silti - pikkupissiksethän menee ihan konkurenssiin, kon niiden pitää tukea idylliään yhtäaikaisesti aivan valtaisilla summilla. Saattaa olla melko moni YT-neuvottelu viikkorahan korottamisesta vastaamaan yleisen indeksikorotuksen linjauksia käsillä useissa kodeissa ympäri maan.

Ha det så bra - eli muksaa viikonsloppua. Mä ajattelin olla hurmioituneessa humalassa melko ison osan ajasta - which is very, very nice.

Ps. viimeisimmät hakusanahihitykset vielä tässä: läpinäkyvä villapaita, luusoppa, teknobileet, Jasmin Mäntylä ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä nenänvalkaisu. Mun Kysy Kerstiltä -palstalla on jo ihan villisti juttuideoita! Hih.

Ei kommentteja: