tiistai 5. syyskuuta 2006

Hermoromahdus

Meidän firmassa on saanut melkoisen mielenkiintoista asiakaspalvelua viime päivät. Allekirjoittaneen toimesta siis. Yskänpuuskieni välissä voi juuri ihanimmin tarttua luuriin ja vastailla Hyvin Mielenkiintoisiin Vaihtariaiheisiin Kysymyksiin. Ja tajuta kesken lauseen, että piakkoin joko a) kurkku kutiaa itsensä kuoliaaksi tai b) joutuu louskimaan yskäänsä puhelimeen. Molempi tietenki suurempi paha - ja melkoisesti säälipisteitä (tai asiakassuhteen päättymisiä, mene ja tiedä) olen köhimiselläni saanut aikaan.

Tästä työkyvyttömyydestä suivaantuneena marssin semminkin aamulla lääkäriin - ja sain nyt sitten hyvissä ajoin antibiootteja, keskushermoston yskänärsytyskeskukseen vaikuttavaa kolmioyskänlääkettä (hyvästi selvä loppuviikko!) - ja ystävällisesti lääkäritäti kirjoitti myös hiivareseptin. Eipä ole moista koskaan aiemmin osunut kohdalle, että suoraan antibioottireseptin kanssa saa varulta myös hiivatulehdukseen lääkkeen... (ja juu, I won't overshare!).

Keskustelu lääkäritädin kanssa meni jolteensakin seuraavasti:

L: Niin, tällainen yskä kyllä kestää usein sen pari-kolme viikkoa..
K: Joo. Ja kun viimeksi mulle täällä sanottiin noin, niin olin sitten keuhkokuumeessa kahden viikon jälkeen.
L: Ahaa...justiinsa. Mä laitan sulle nyt tästä nää antibiootit. Ettei tällä kerralla enää käy noin kurjasti.

Jepulis. Menee nyt sitten viikonlopun kaljakelluntakuviot melko lailla uusiksi - kuulemma kolmiolääkkeiden ja viinan yhdistäminen ei monesti ole kovinkaan suositeltava kuviointi. Toki voisin myös tehdä hyvän diilin dirkkaamalla 10 ml codesan-tömpsyjä teinikseille lauantain diskoiluhuumaa vauhdittamaan. We'll see.

Sitten vielä ajankohtaisia päivityksiä blögimaailmasta - blogilistan mukaan näiden mun kirjoitusten kuumuusaste (whatever) on 36,7C (eli ei paljon paskaakaan), kun heidän tilastojensa mukaan mulla on alle kymmenen lukijaa viikossa *snif*. Ja hihi. Jengi saa ihme kiksejä kummallisista asioista; musta esimerkiksi 197 sijan nousu viikossa on ihan ookoo - mutta verrattuna sijoitukseeni (jossain 4700. alapuolella) ei vissiin kannattaisi vielä suuresti tuuletella..

Ps. Onnea juholle valtaisasta bloggausinnosta (200. postaus rikki eilen, kai). Juhosen epäselvistä lausunnoista johtuen tosin mua ja häntä oli tosin jo luultu blögikommenteissa ihqilupariksi. Ahihi. Jätetään ne rakkausjutut ekspatriaattien kontolle saksanmaalle - mä keskityn olennaiseen, eli mm. töihin. For the time being.

2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Voe paska. Kuka nyt näyttää viikonloppuna esimerkkiä kuinka ysikytluvulla piletettiin?

kirsi kirjoitti...

Mää. Ja sää. Ja kaikki muut maailman tädit.

Not to worry, anusein. Biootit päihitti taudin ja musta tuli entistä ehompi juhlakalu. Eli diskobiitti rocks forever.

Nähdään huomenna.