perjantai 15. syyskuuta 2006

Hui haipakkaa

Taas perjantai. Mihin nämä viikot menee?

Tänään mieltä ilahduttavia asioita ovat olleet erityisesti seuraavat:

- kirpeän kuulas syysaamu. Ensimmäinen laatuaan, kun mietti ratikkapysäkillä, että olisikohan sittenkin pitänyt laittaa hamosen alle sukkikset...

- eilinen sivistynyt viini-ilta Laggessa (Casa Largo siis). Tapasteltiin ja suunniteltiin kymmenvuotista ystävyyttä juhlistavia kekkereitä. Vitsit. Mulla on ystävä, jonka kanssa haluan juhlia meidän yhteistä taivalta... How fortunate am I?!

- lyhyt, mutta ytimekäs msn-keskustelu täysi-ikäisen pikkuveljeni kanssa. Soon ihq ja söpö ja charmantti sekä fiksuin tuntemani lukioikäinen. Selvästi siis mun vaikutuksen alaisena kasvanut *wirn*.

- tietynlaisen "rauhan" löytyminen mun suhteessa omiin töihini. Pitkästä aikaa tuntuu taas siltä, että ollaan tekemässä oikeita asioita oikeassa seurassa. Ja että vankka ystävyys-yhteistyö-avunanto -suhde toimii monen monituisen ihmisen kanssa. Edelleen ihmetyttää: mut on ympäröinyt suurensuuri määrä äärettömän lahjakkaita ihmisiä! Kun vaan osaisi sanoa sen myös heille oikein :).

- linnunlaulu aamutuimaan. Mistä syystä pikkulinnut huutaa puissa vaan alkukeväästä - ja taas uudestaan syksyllä? Onko niillä muka tosiaan niin kiire omissa puuhissaan kesäkuukausien ajan, että lauleleminen unohtuu?

- kanpaaja-aika, jonka vihdoin sain varattua ensi viikolle. Kantapaikassa jälleen kaksivärivärjäysjaleikkaus yhteishintaan 69€. Just couldn't resist!

- tänään tiedossa (pitkästä aikaa!) myös illanviettoa toisen equally as good ystävän kanssa. Ohjelmanumerona kymmenen litraa kanakeittoa (huomisen koulutuksen lounas kahdellekymmenelle henkilölle siis) ja ehkä vähän soul foodia myös kokkikolmosille.

- valokuva yhdeksän vuoden takaa. Autenttinen kommentti ulkopuoliselta: "vitsit te ootte kyllä muuttuneet. Pitää oikein hihittää tuolle hurjalle muodonmuutokselle.."

Hyvää viikonloppua. Taas.

Ei kommentteja: