keskiviikko 13. syyskuuta 2006

Keskellä viikkoa

Tähän kohtaan haluaisin painaa pääni. Kun takana on hyvin nukuttu yö (vain yksi painajainen ratikasta, joka ajoi mun irtilentäneen kengän yli) ja päivän työmäärä tuntuu kohtuulliselta. Huomiseksi sovittu treffit hyvän ystävän kanssa - ja eilen vihdoin sain kuukausien painolastin jaettua harteiltani sille, jolle asia oikeasti kuuluu. *puuh* Nyt on hyvä olla - ainakin tämän hetken, kunnes lasti se paskaa tuosta eilisestä räjähtää silmille. So I'll enjoy meanwhile!

Syksyllä on hyvä olla, kai mä sitten olen syysihminen. Ei vaan millään malttaisi odottaa sateisia ja pimeitä iltoja punaviinilasin ja kynttilän ääressä, kerrankin kun tuntuu siltä, että ystäviä moisiin istujaisiin olisi oikein tarjollakin..

Tänään ohjelmistossa on kokoustelua Allianssissa kello 14 alkaen - mennee ainakin kuuteen. Se on jännä taiteenlaji tuo kokoustaminen; toiset sen handlaa ja toisilla ajatus siitä, ettei koko ajan ole pakko olla äänessä, on täysin mahdoton. Tästä lienee yksi jos toinenkin mukava esimerkki esimerkiksi eräästä valtakunnallisesta kauppatieteellisestä kattojärjestöstä. He. Mutta Allianssissa on tosiaan vielä se mukava puoli, että samassa boardissa istuu lisäkseni monenmoista hitihatia ja humanistista hiihtäjää - eli myös ne ns. pehmeämmät arvot pääsevät tuolla edustetuiksi ja tulevat kuulluiksi, toisin kuin useimmissa käydyissä kylteriaktiivien keskusteluissa (sorry vaan, guys!).

Ihmeellistä silti, että taas on keskiviikko. Jo se on jumankauta kumma, että ens kuun jälkeen on jo marraskuu (on, oikeastikin!) ja kaikkia talviasioita pääsee jälleen suunnittelemaan. Musta on tullut vanha, mä haikailen katoavan nuoruuteni perään *snif*. Onneksi sentään vietin eilisillan 15-kesäisten vaihtarihakijoiden parissa, joiden "porukat on natseja" ja yhden isä "ei oo koskaan ollut 15-vuotias tyttö, eli se ei vaan TAJUU"...

Oi ja voi. Niitä aikoja ;-). Jos jotain, niin murkkuikää kyllä ei ole ikävä. Ei todellakaan - vaikkakin viikonlopun ysäridisko niin kovin hymyilyttikin.

Ps. Meidän viikonlopun nuorisolaiset olivat sitten perustaneet galtsuun vielä ihan oman Virrat 06 -kanavansa. Hehhee, tätä nykyaikaa!

4 kommenttia:

kaifa kirjoitti...

Olen samaa mieltä siitä, että syksy on paras vuodenaika. Sunnuntaina poimin kaikki tuulenheittämät omenat pihasta paidanhelmaan ja eilen söin uunituoretta omenapiirakkaa vaniljajätskin kanssa!

Eilen näin myös toisen varman syksyn merkin, kun fillaroin lehtien läpi kotiin: valtava kurkiaura suoritti ylilentoa ja kotona alkoi puutarhan uudelleenjärjestely. (mä en ymmärrä, miksi joka helkkarin syksy pitää joku pensas kaivaa ylös ja sen jälkeen istuttaa johonkin toiseen kohtaan pihassa, mutta mä olenkin kasvirajoitteinen.)

Ai niin, ja kolmas syksyn merkki oli se, että poimin maanantaina puolukoita ja sieniä.

Kun talvi koittaa, voidaan juua punaviiniä ja tunnelmoida säilykkeiden ääressä, koska neljäs syksyn merkki on säilöminen (kurkkui, punajuurii, kurpitsoit, marjoi -you name it).

Täällä siis ainakin syksy on jo. Nähdään pian :)

Osakeyhtiö Huovinen kirjoitti...

Ruåtsalainen kokoustaminen sucks. Hallittu diktatuuri toimii.

Siinä tietyssä Kirsun mainitsemassa kattojärjestössä oli kyllä semmoista liplappia välillä notta haukotus. "No mutku meil on tällee, et..."

kirsi kirjoitti...

Japa, se kas onkin kokoustuksen suurin salaisuus, että _aina_ ei oo pakko kertoa just niitä omia kokemuksiaan aiheesta. Vaan voi ollaan vaan sivistyneesti ihan HILJAA. Ja miettiä päissään kaikkia asioita.

No, joko on Puhheenjohtajien Kongressiristeilyn varaukset tehty..? Joko, joko?!?!?! Paskartelutoimikunta ei malta odottaa toimeksiantoa.

Osakeyhtiö Huovinen kirjoitti...

Joo, just siinä "eräässä kauppatieteelisessä kattojärjestössä" kaikkien kyllä piti päästä kertomaan oman opsikelujärjestönsä asiat "ja kuinka meillä tehtiin näin ja noin ja täälläkin pitäisi." Aargh.

Ei oo ehtinyt Japa vielä tsekata johtajien varauksia, huono mä. Yritän mahd pian.