torstai 7. syyskuuta 2006

Kiirekiirekiire

Ehei, not to worry. En suinkaan ole kuollut keuhkoahtaumaan vielä. Itseasiassa uusi paras ystäväni antibiootti toimii sellaisellakin teholla, että viikonlopun kemut on pelastettu :). Tää riivattu höyhenenkevyt ja rentouttava järjestötyö vaan vie niin tehokkaasti kaiken työajan, ettei täällä juurikaan kehtaa edes unelmoida bloggaamisesta.

Jonkun allekirjoittaneen järjestämät jotkut syyspäiväkinkerit alkaa nimittäin huomenna - ja vaikka paljon on jo tehtykin, niin edelleen on vaan ihan järjettömästi puuhasteltavaa.

Things to do -listalla mm. seuraavaa:

- muutama viimetingassa ilmoittautuneen rintamerkkien tekeminen (vitsit kun muistais)
- 100 seminaarifolderin taittelu ja täyttö kaiken maailman lippulappusilla
- helvetisti substanssia useisiin (eli moneihin) powerpointteihin
- kauppakäynti; ostoslistalla mm. käristemakkaraa sadalle sekä tarveaineet Finnish Tequilaan (eli siis HK:Ln blöötä, sinappia ja leijonaa joku kolmesataa kiloa. Noin.).
- 1990-luvun bileisiin musiikkia, julisteita ja ilmapalloja (tsih)
- jotain muuta, mitä...iik. Olen unohtanut.

Ngh. Liian monta ajatusta, liian vähän aikaa. Onneksi Erkki the Intern (aus Deutschland) saapui pelastamaan kaoottisen konferenssiemännän - ja ehken on siis apuna tän kaiken viimeistelemisessä huomenissa. Kai.

Äitee saapui eilen pohjolasta ilahduttamaan esikkonsa arkea. Viisasteltiin illalla parvekkeella siiderilasin äärellä (ja ihailtiin suunnattoman kaunista täysikuuta, joka kurkki pilvikerroksen välistä). Äitin kanssa jutustellessa on parhautta se viisikymppisen naisen sisäänrakennettu viisaus - ja ajatusten syvyys. Tänä ihqpissismin kuningataraikakautena on hienoa saada kutsua vanhemmikseen oikeasti sivistyneitä ja ihmisillisiä (ihmisellinen on mummoni kehittelemä sana. Taivutuksen kanssa ehkä hieman ongelmia..?) tyyppejä. Hurjaa.

Illalla mennään oululaisittain tölläämään Peacockiin UIT:n revyytä. Jean S. laulaa siellä - ihanasti. Ja huomenna sitten tosiaan bussin nokka kohti Virtoja. Ilmassa on jälleen suuren urheilujuhlan tuntua... *wirn*

2 kommenttia:

Maria (aka Raivo) kirjoitti...

Loistavaa Körsbär!

Koska en edelleenkään omista elämää pankin aukioloaikojen ulkopuolella, olen pyhittänyt tämän krapulasunnuntain kokonaan blogisi kahlaamiselle. Ja Hese-mätön syömiselle. Eräätkin maininnat minttuviina-kalapuikko-jatkoista ja ysäribileistä saivat allekirjoittaneen samanaikaisesti kiemurtelemaan sekä naurusta että häpeästä. Those were the days indeed...

Todella lohduttavaa kuulla, että tässä maailmassa on vielä muitakin (ja monejakin) vaasalaisia kyltereitä, jotka ovat ottaneet elämäntehtäväkseen valmistumisen (tai sitä vääjäämättä seuraavan aikuistumisen) välttelyn. Itsehän pakenen gradua piakkoin Uuteen-Seelantiin asti (kun fyysisesti en enää paljoa kauemmaksi taida päästä).

Keep up the good work! Tai jotain.

kirsi kirjoitti...

No muttta helou ex-kämpykäs,

hauska tappa vanha tuttu - täällä tosiaan pyörii ilmeisen moni wanha vaasalais"opiskelija".. *wirn*

Tässä pitää ruveta kohta hiomaan pelikuvioita tulevien kolmekymppisten suhteen - enää kaksi (!) vuotta aikaa suunnitella hurjaakin hurjempi spektaakkeli.

Saiskohan Töröltä vetoapua..? :)