perjantai 1. syyskuuta 2006

Nu har vi fest!

Ha. I made it so far. Ihan vähän jos saa hehkuttaa, niin tää tosiaan on mun blöögin sadas (100.) postaus. Jihuu! Juhlan kunniaksi olen onnistunut tartuttamaan itseeni jonkun aasialaisen hyppykupan - kurkku on kipiä ja yskittää. *snif*

Eilen oli ihanimmat vietnamialais-vuohenjuustosalaatillis-amerikkalaiset iltamat tyttöjen (ja KOLMEN pojan, toim. huom.) kanssa. Teekkari-anulla on selkeästi tulevaisuutta myös kevätrulla-alalla (sillanrakennusten lisäksi); sen verran taidolla esimerkiksi friteeraus kahdella pannulla kyllä kävi. *pat pat*

Koska kaikkia kuitenkin kiinnostaa, niin illan aikana päätettiin yksissä naisin pitää ensi viikon viikonloppuna teinixeille "So 90's" -bileet - sillä varauksella tosin, että suurin osa kinkereihin osallistuvista on itse syntyneet 1990-luvun alkupuolella... Hih. Lievää nostalgiaa oli ilmassa, yleisinä puheenaiheina oli mm. MC Hammer -tyyliset kiiltokankaiset pussihousut, NKOTB-lakanat ja vyölaukut sekä nyykkäri-nuken kanssa samassa paketissa olleet haastattelukassut (C-kasetti siis), joista kuuli ihka-aidon Donnien/Dannyn/ketänäitänyton puhuvan.

Ei taida tän päivän ihqd44-pissixet tietää, miltä oikea fanittaminen vaati tuossa kymmenkunta vuotta sitten (11.5.1991 Lahden mäkimontussa - NKOTB 4ever!!). Peace-kaulakorujen, hiuslakan ja ribbipoolojen määrä vaan oli siellä ihan häikäisevä.

Sitten asiasta kiviseinään, taisin tänään olla viekasteleva asiakas ja säästää 50e viikonlopun rientoihini. Sain siis kännykkäni huollosta finally - ja uhkauksista huolimatta ilmeisesti koko masiinan korjaus meni sitten kuitenkin nokialaisen takuun piikkiin. Tai sitten myyjämies vaan ei osannut lukea kuittejaan oikein, ja unohti laskuttaa multa korjauksen osan. Mene ja tiedä. Mutta sinpukka on siis bäks nyt - ja monin verroin parempana kuin aiemmin. Mulla on kyllä lievästi sellainen fiilis, että sain ihan upouuden puhelimen entisen tilalle - on nimittäin melkoisen vetreä peli!

Viikonloppu menee tosiaan Kanpissa, kissan kanssa tolskatessa. Pitääkin muistaa hakea kassikaupalla jotain allergialääkitystä, ettei tän yskimisen lisäksi vielä silmämunatkin ruuvaudu umpeen. Vika viikonloppu sitten pitkään pätkään, että on oikein kaksi päivää vapaata.

Tulis vaan sade ja viima, että saisi hyvällä omallatunnolla lukea sisällä kirjaa ja fiilistellä syksyä. Tule syksy. Tuletule.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Noh, jos kuitenkin tarkkaan lasketaan, niin kyllä niistä meijän teineistä suurin osa taitaa vielä 80-luvun puolella olla syntynyt... onneksi... ;)

kaifa kirjoitti...

Eläimistä tuli mieleen, että Crocodile Hunter on kuollut:
http://www.theaustralian.news.com.au/

http://www.theaustralian.news.com.au/story/0,20867,20349891-601,00.html

Steven olisi pitänyt tietää, että eläimet ovat vaarallisia. Hän on minulle näin opettanut.

Anonyymi kirjoitti...

90's nostalgia:
http://www.inthe90s.com/
http://www.apparelsearch.com/definitions/Fashion/1990_Fashion_History.htm
http://www.city.fi/artikkeli/H.O.T.+1999/65/

Those were the days... or something ;-)