maanantai 25. syyskuuta 2006

PR-koulussa

Kaupallista alaa opiskelleena (nii-in; maksoin kuitenkin yo-kunnalle jäsenmaksun ainakin kuutena vuotena, eli teoriassa olisin voinut olla hyväkin opiskelija) allekirjoittanutta on hieman häirinnyt tapaus Sievisten ero ja sen saama eriasteinen julkisuus kaiken maailman keltaisissa lehdissä. PR-näkökulmasta siis, ilmeisesti kun kuitenkin sekä mamma- että pappa-Sievisen on tarkoitus vielä asua jossain tän maan päällä - ja perustaa yritystä, kirjoittaa kirjaa ja toimia juonto- ja koulutustehtävissä myös tulevaisuudessakin..?

Ei niin, hienoahan se on, että on lapsia ja hirsihuvilaa ja uimamaisterin papereita erilaisilla fonteilla kirjoitettuna. Koomisia piirteitä tää koko sotku sai munsta kuitenkin nyt viime viikonloppuna, kun ensiksi iltis julistaa lööpissään Janin Kiihkeästä Yöstä Kahden Skandinaavisen Missin Sviitissä.. Ja hehkuttaa toisaalla samassa lehdessä syysmuotijutussaan CAPS LOCKILLA, että Susanna on sanojensa mukaan "rakastunut".. aviomieheensä Janiin. Ruah.

Niiden perheessä ei ilmeisestikään ole koskaan luettu äitini väitöskirjaa kommunikaatiohäiriöiden merkityksestä lasten kehitykselle - miettikää nyt Sievisten poikapoloja, kun äiti julistaa joka toisessa lauseessa rakastavansa iskää, puhuu seuraavaksi suhteestaan parikymppiseen laulajamieheen ja toimenpiteistään tämän "naaman ja kropan saamiseksi kuntoon." Ja kuvailee huimaksi lopuksi alkoholinkäyttöään kohtuulliseksi, otsikolla "Jonain iltana saattaa mennä lasi viiniä, toisena koko tonkka (melko miehekäs annoskoko, toim. huom.). Ei mulla mitään ongelmia korkin kiinnilaittamisessa ole", sanoo Susse. Hih.

Eilinen kliimaksi tälle kaikelle oli kuitenkin Jantsan juontama missigaala - liekö oli kuulijan korvassa vaikkua vai missä vika, mutta miekkosen tankeroenglanti vaikutti (jos mahdollista) jopa formulakuskejakin tönkömmältä. Erityisen koomista tämä on edelleen siitä perspektiivistä, että kyseinen mies on kuitenkin puhunut esikoispojalleen pelkkää englantia kaksikielisyysmielessä tämän ensimmäiset kolme-neljä elinvuotta. Siitä sujuvasta kielitaidosta on kato niiiin paljon hyötyä tulevaisuudessa.

Miettikää nyt. Mini-Sieviset paitsi elää missien ja idols-tähtien lapsipuolina tästä eteenpäin, myös puhuu "sujuvaa" tankeroa toisena äidinkielenään (kiitsa iskä!) ja pitää normaalina parisuhteena sitä, että vanhemmat repostelee tahollaan omia seksi- ja viinajuttujaan kaikkien lehtien kansissa. Ihana tunnelma. Toivottavasti terapiarahastosäästäminen on jo alkanut.

Viikonloppu meni kovin rauhallisissa tunnelmissa. Which was very nice, indeed.

3 kommenttia:

kaifa kirjoitti...

ROFL! Enpä ole aikoihin nauranut näin makeasti :) Kiitsa Kikka-3! Pelastit mun veri borink illan pilkunviilamisen äärellä.

Osakeyhtiö Huovinen kirjoitti...

Siis onko Jani ollut juontamassa svedujen missiskaboja? Jos kyllä niin MIKSI?

kirsi kirjoitti...

Kaifa, ei toisten ahdingolle saa nauraa (eiPÄ)!! Ihqinta on kuitenkin se, että ens viikolla oot jo kotona Haassa. Sit voidaankin kikatella IRL.

Ja Japa - juu, Jantsa juonsi siis yhdistetyt Miss Scändinääviä ja Booltik Sii -kisat viikonloppuna. Ne pidettiin kyllä Suomesa, laivasa - mutta hevosnaamaisia kilpailijattaria oli roudattu kulmille Puolaa ja Islantia myöten. Hihi.

Yllättäen meidän Ninni ei sitten just pärjännyt. Valitettavasti.