torstai 19. lokakuuta 2006

Consuela don't do windows

Ou jee, olen selkä. Joku ihmeellinen tietojärjestelmähäiriö esti kaikensuuntaiset bloggausyritykset eilisellä. Pahoitteluni.

Mun sisäinen Consuela on rikki. Tai kipiä. Tai sitten sillä on vaan vähän huono viikko - meidän yhteistyö ei nimittäin ole hetkeen sujunut sitten yhtään ollenkaan. Esimerkki: ostin tiistaina kaupasta kasakaupalla kivoja siivousvälineitä. Ostoskoriin tarttui mm. uusi mikrokuituliina (sininen - joskus voin sitten värikoodata keltaisen mikrokuituliinan keittiöön ja sinisen vessaan, kun mulla on niitä liinoja useampia [kuten suositellaan]), muovisäkkejä sekä erilaisia kodinpesuun tarkoitettavia nesteitä.

Jätin kaikki ihanat, uutuuttaan kiiltelevät siivousvärmeet viekoittelevasti esille - ja mitäpä tekee kuriton Consuela..? Menee nukkumaan, for Christ's sake! Paska-Consuela. Siinä vaiheessa kun nokoset oli kestäneet lähes kaksi tuntia, oli siivoamisen kanssa jo ihan liian myöhäistä. Mun missi.

Meillä on selkeästi hieman kurinpidollisia ongelmia - mutta toivottavasti viikonloppuna puhaltaa uudet pasaatituulet kodinhoidossa, nimittäin.. Mun soffa tuleekin jo MAANANTAINA!!! Ajattelin pitää loppuviikon vanhempainvapaata, pitäähän mun nyt tutustuttaa uusi tulokas talon tavoille (ja pitää huolta, ettei esimerkiksi vanha ja raihnainen runkopatja karkaa uuden soffan kimppuun kateuksissaan). Pitänee olla työnantajaan aiheesta yhteydessä ensi tilassa.

Eipä silti, pomonen on tällä hetkellä perheineen lomalla etelän lämmössä - mielenkiinnolla odotamme lentolakon vaikutuksia ensi viikon henkilöstöpoliittisiin ratkaisuihin. Eli saadaaks me meidän esimies bäkkiin Espanjasta, vai nou..? Itse itseäni täällä tällä hetkellä kiittelen siitä, että varasin alkusyksystä vaan 10e halvemmat lennot kotiin Ouluun Luuykköseltä (enkä bonusten perässä Finskiltä) - meinaan saattaisi hieman vituttaa, jos tuo lakko jatkuu ensi viikkoon ja syyslomani kotopuolessa joutuisi uhatuksi.

Jännittävää tuollainen työtaistelu joka tapauksessa. Ilmeisesti Finski pyrkii (kuulemma) noin 10 miljuunan eurun säästöihin uudella henkilöstöpolitiikallaan. Ja kappas kummaa, koneiden makuuttaminen Helsinki-Vantaalla maksaanee pari miljoonaa eurua/päivä. Eli kovin pitkäaikaiseen lakkoon tuskin on kenelläkään varaa - ellei sitten jälleen kerran ole kyse periaatteista.

Periaatteet, jos jotkut, on ihmiskuntamme perikadon syvimmäinen syy, sanokaa mun sanoneeni! (nimimerkillä itsehän en juurikaan ole periaatteen ihminen, enkä ollenkaan vittupäinen tyypeille, jotka edustavat itsestäni vastakkaista mielipidettä. EnPÄ!)

Ps. Ihana melkein vapaa viikonloppu tiedossa. Vapautta rajoittaa ainoastaan pienimuotoinen "Pottuja POLlin iltamiin" -projekti - eli noin 80 hengelle pitäis vääntää syömistä lauantai-illaksi. Hulluutta kaikki moinen vapaaehtoinen pakkotalkootyö, sanoisin. *wirn*

1 kommentti:

Osakeyhtiö Huovinen kirjoitti...

Voisiksmää vähän lainata sua, kun en itse ehdi päivittämään blogiani. Sulta toi näyttää sujuvan, niin voisit kirjuutella huvikses myös Huaviselle. Vaik niinku fillarinsäilytyskuluja. ;)