maanantai 2. lokakuuta 2006

Juhlaraportointia

Kihihi sanoo kirsi, päivä kaverikekkereiden jälkeen. Olipas oikeinkin riemukkaat kinkerit - masu saatiin täyteen lisäainerikasta ja erityisesti makiaa amerikkalaista purtavaa. Jopa siinä määrin oli sweetiä meidän menomme, että popkorneissakin oli sokuria. Ewww. Ohjelmistosta sen verran, että hieman vaan narsistiset juhlakalut olivat yleisön iloksi väsänneet kymmensivuisen pöwerpöintin ystävämatkastamme tähän päivään - ja varsin hilpeitä naamoja saikin esityksemme jo aikaiseksi.

Mutta. But.

Yllättäen potin vei mukanaan tajunnanräjäyttävä tehokaksikko suoraan Otaonnelasta. Taattuun TKK-tyyliin oli neideillä mukanaan puolikas iPodillinen kuva- ja videomateriaalia allekirjoittaneen kootuista sekoiluista muutaman viime vuoden ajalta. Hilirimpsis kuului vaan, kun maisteriopinnot (juu, kevyttä kenttävittuilua, etten paremmin sanois) mun olemuksestani pyörähti käyntiin!

Lupaan referoida kyseisen opintokokonaisuuden sisällön tässä foorumissa vähän tarkemmin, jahka saan ko. slaidit käsiini. ((Videomateriaali tosin toivottavasti pysyy edelleen suurelta yleisöltä hyvin piilossa.)) Mutta täytyy myöntää, että melkoisen kattavan esityksen mun elämästä ilmeisesti saa tehtyä ihan vaan juttujani puolikorvalla kuuntelemalla ja tätä blogia pläräämällä (tunti ja vartti niissä hakuistunnoissa on ilmeisesti yhteensä mennyt, jos sitemeteriin on uskominen).

Ja vaikka mimmien esitys päättyi tiukkaakin tiukempaan 12-kohtaiseen maisteristenttiin (kysymyksinä mm. tän blogin osoite, syysfiilistelyn määritelmä sekä bonuksena essee aiheesta "KK ja minä"), niin hilpeää oli silti. Ihqt anu ja kake; tulette ihmettelemään paybackin suuruutta. Muah.

Esimieheni yllätti iltapäivällä (oli kuullut esityksen sisällöstä ohimennen) ja toivoi näkevänsä myös koko shöyn... En ihan kuitenkaan lähtisi levittelemään pomolleni sitä, kuinka mun tärkeimmät "alaiset" (joo joo, huono sananvalinta näin horisontaalisessa bisneksessämme) näkee mut ja merkitykseni järjestömme maailmankaikkeudelle. Tsih. Tai sitten voisi kai vuotaa sille tän mun blogin osoitteen ja odotella irtisanomisviestiä :).

Elikkäs. Näin jälkikäteen vielä siis kaunein kiitos ja yksi "divine smile" kaikille riemuumme osallistuneille.. Repeilen tenttivastauksille ylhäisessä yksinäisyydessäni tästä ainakin niihin mun soffan tupareihin saakka. *ahihihi*

Ps. Nonni. Se näistä sisäpiirijutuista nyt, for now. Ihan pakko mennä surffaamaan BB:n sivuille kon sinne on aamulla tullut VIISI (5) uutta ihmistä! Niiiiiiiiiiiiin helmee, etenkin kun se homonaama-Kale on ihan maailman paskimpana nyt tästä käänteestä! Jesh.

2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Tiedä vaikka joskos sitä ihan tohtorinnaksi asti pitäisi väitellä. Tai edes lisensiaatin työn saisi valmiiksi. Sky is our limit, juttua kun siltä suunnalta tuntuu riittävän vaikka pää irtoaisi, eiks je?

Paijaa sä mua, niin mä paijaan sua. \(^______^)/

kirsi kirjoitti...

Ai multa irtoais pää, vai teiltä vai keneltä..? Ei silti, tuo onkin hyvä määritelmä allekirjoittaneesta - en sinkoile ympäärinsä kuin kana, jolta on pää irti - vaan juttua riittää vielä päänirtoamisen (tai irroittamisen) jälkeenkin.. Muah.

*Pai pai*