keskiviikko 25. lokakuuta 2006

Noidannuoli

Olen noita. MOT. Järkyttävien lauantaisten (siis ei ne perunat olleet järkyttäviä vaan nipopihtari-ihmiset, jotka vaan ei tajuu kuinka mukavaa on uhrata yksi harvoista vapaapäivistään keittämällä ihamvitusti perunatäytettä kiittämättömille houkille) uuniperunatalkoiden jälkeen pääsin vihdoin kotiin ennen BB:tä. Makaamaan sänkyyn. Vain huomatakseni, etten enää pääse sängystä ylös. Ehkä ikuna. Eli sunnuntaina suoraan taksilla Diacoriin ja kolmionappeja naamaan - ja syyslomaviikkoni kunniaksi muutama päivä saikkua het tähän viikon kärkeen. On nimittäin villi tuo noidannuolivaiva; ei voi istua, ei seistä ja makuulleasettuminenkin sattuu niin saatanasti, että hui.

No, joka tapauksessa. Sanokaa mitä haluatte, niin länsimainen lääketeollisuus on mun uusi paras ystäväni, koska elämä taas voittaa. Pikkuhiljaa ainakin. Liekö stressiä vai mitä moinen kramppioireilu - mene ja tiedä. Mutta helvetin tylsää on vaan maata paikallaan ja lueskella samoja kirjoja kolmatta kertaa 26,5 neliön kodissaan paremman tekemisen puutteessa, kun teeveestä tulee vaan niitä saamarin dilledong-soittispelejä ja mihinkään älylliseen ei relaksantoitu kroppa oikein pysty.

Sitten muihin asioihin. Ilokseni kuulin eilen, että maatalousasioista vastaavat EU-sedät oli vihdoin päässeet sopimukseen (of all things!) vodkasta. Siis siitä, että kuinka kyseinen nautintoaine määritellään ja mistä mäskistä valmistettua tuotetta oikein saa sanoa vodkaksi. Hih.

Mä määrittelisin (mahdollisesti omien, mahdollisesti muiden kokemusten perusteella) vodkan seuraavasti:

- aiheuttaa taskulämpimänä yökkäysrefleksin. Jääkylmänä maistuu melkein paremmalle kuin happo.
- kannustaa käyttäjäänsä mitä ihmeellisimpiin suorituksiin elämän, parisuhteen (tai sen puutteen) ystävien, erilaisen tarjoiluhenkilökunnan ja maan vetovoiman suhteen.
- aiheuttaa äkillisiä harhoja käyttäjän omasta erinomaisuudesta (ja hänen suhteestaan universumiin) - sekä illuusion siitä, että mä, mun, meikkiksen ja meikämannen asiat just kiinnostaisi koko läntistä pallonpuoliskoa.
- edesauttaa maksan rapistumista sekä hakkaavan päänsäryn esiintymistaajuutta.
- tuo usein mukanaan joko pienen rämemajavan taikka kissanpisun maun/hajun/muut ominaisuudet käyttäjänsä hengityselimiin.

Ihana ja ihan kamala vodka. Hyi olkoon!

Ps. Huomenna pääsen valkeaan pohjolaan nauttimaan meidän sekapäisen kotisakkimme seurasta. Ihanasti. Oi, olisipas jo viikonloppu - onhan tässä tällä viikolla töissä ehditty ollakin ainakin kaks tuntia.

Pps. Mun soffa tuli maanantaina. Soon söpö. Ja peittää melko hyvin neljäsosan mun kotini tanssilattian pinta-alasta. Ironista kyllä, en toistaiseksi ole voinut koeistua sitä vielä, kun epäilen vahvasti, etten pääsisi siitä ylös enää koskaan tässä kunnossa. Mutta nätti se on - ja ihanan punainen. Ja koska se on ihan hullun syvä, niin siinä mahtuu istumaan ainakin kuus ihmistä, kahdessa rivissä. Jesh.

1 kommentti:

Osakeyhtiö Huovinen kirjoitti...

Ylioppilaskuntani vuosijuhlissa viime viikonloppuna tulimme silliksellä keskustelleeksi mm. krapulahakuisesta juomisestamme ja vanhan kunnon Koskiksen mausta.

Kuka sitä nyt ei maun vuoksi joisi?! Kuvitelkaa mikä hittituote. 2,7-prosenttinen Kossu maitokaupan hyllystä - siitä 1,5 litran limupullojen vieressä suoraan taskulämpimänä. Herkullista.