keskiviikko 11. lokakuuta 2006

Oprah's Book Club

Mä olen liittynyt kirjakerhoon. Tai siis KirjallisuusPiiriin. Sellaiseen, missä luetaan yhdessä (no, yksin kukin kotonaan) joku jännittävän sivistyksellinen teos ja sitten keskustellaan lukemastamme ääneen sohvalla istuen. Huikeaa! Ja Hyvin Aikuismaista. Kirjapiiri -pitänee kehitellä sille myös joku noheva nimi- kokoontuu satunnaisen epäsäännöllisesti; ensimmäinen luettu eepos oli Juha Itkosen Anna minun rakastaa enemmän. En nyt ajatellut spoilata kirjan juonta täällä (sikäli kun suuri yleisö ei sitä vaadi), mutta munsta oikein viihdyttävä ja jopa muutaman ajatuksenkin herättänyt oli tuo kirja.

Nimi nyt ei sinällään iske - englanninkielinen W.H. Audenin katkelma "The More Loving One", josta kirjan nimi oli poimittu kyllä sitäkin enemmän. "..if equal affection cannot be, let the more loving one be me.." Mutta analysoin näitä tuntemuksiani täällä nyt hetkisen ihan itseni kanssa ja tykönäni, jotta sitten voin hurmata viileän kliinisellä kirjallisella fiilistelylläni kaikki kiljaardit lukupiiriimme osallistuvat. ((Edelleen: järjettömän aikuismaista lukea kirjaa ja analysoida sitten fiiliksiä isommalla porukalla. Seriously, olen melkoisen otettu! Ja aikuinen. Melkein.))

Sitten muihin ajankohtaisiin asioihin.

MÄ LÄHDEN HUOMENNA WIENIIN!!!!!!!!!!! \o/. (anteeksi huuto.) Ehkä kivointa ever moinen matkailu, menen sinne kouluttautumaan meidän eri maiden toiminnanjohtajien seuraan. Tänään pitää ehkä käydä ostamassa vielä sukkahousut ja uudet kengät, jotta olen sitten valmis kaikkiin koitoksiin Itävallan yössä. Tsihi. Vakavastikin otettuna on hienoa päästä taas fiksujen ihmisten kanssa saman katon alle ja parantaa puolikas maailmaa while doing it.

Toinen hauska uutinen kantautui juuri messenger-linjoja pitkin. The teekkari of Otaonnela oli ronunut ilmeisen oikeissa paikoissa tarpeeksi kuuluvalla äänellä - ja tästä palkintona saanut edustamallemme nuorisolaisjärjestölle kilotolkulla ilmaista Ben&Jerry -jätskiä. Naminami. Tästä paljastuksesta olisi eräs tuttu ständup-koomikko/nuorisopolitiikko ehkä maailman eniten kateellinen - se kun on omassa nettipäikyssään hehkutellut juuri kyseisen jätskilaadun herkullisuutta. Mutta ollos siis otettu, arvon ensi viikon jenkki-iltaan tulevat - jätskiä on, paljon!

Nyt pitäisi tosiaan siis suunnata kaupoille ja pakkaamaan ja pyykkäämään ja kaikkea. Mä tarvitsen taloudenhoitajan. Anyone?

Ps. Punavuoren KoiranKakkaKeskustelu sen kuin kiihtyy. Laput on puistoissa lisääntyneet eksponentiaalisesti ja niiden päälle on nyt alettu jopa kakattaa koiria. Hurja Caccasota 2006 on siis julistettu alkaneeksi! Beware - tässä jää koreoiden ydinsotasuunnitelmatkin toiseksi. Kai.

6 kommenttia:

maijaatio kirjoitti...

Anna mun rakastaa enemmän on ehdottomasti yksi mun lempikirjoista!!! Hyvää Wieneilyä.

kaifa kirjoitti...

Näin syksyyn sopii kirja "Anna minun pakastaa enemmän".

Hauskaa Wieniä! Muista nauttia schnitzelit ja apfelstrudelit (tjsp.) joka välissä. Wienissä on paljon nähtävää, joten muista pitää silmät auki :)

Osakeyhtiö Huovinen kirjoitti...

Kirsuseinkin liittynyt huutomerkkiyhteiskuntaan? Onneksi sentään pahoittelit. :)

kirsi kirjoitti...

Hohoi ja "ich komme ich komme" vaan kaikille (toi on ainoa kieliopillisesti oikea lause, jonka osaan saksaksi..)

Emmä huutomerkkiyhteiskuntaan vielä kuulu, vaan vasta sulkumerkkien liikakäyttäjiin (Parenthesis Abusers Anonymous, eli PAA.)

Kirjat on kyllä kivoja, luin koneessa fashionablysti Paholaisesta, joka pukeutuu Pradaan. Aika mitäänsanomaton oli se lukukokemus, valitettavasti.

Ps. Melkeinnobelisti-Martinkin vaimo oli samassa koneessa. Se oli jossain VIP-tilassa, kun se saatettiin kahden naisen toimesta omalle paikalleen - samalla rivillä ei istunut ketään muuta. Ja arvatenkin tarjolla olleeseen pahvinmakuiseen pastaan oli Eeviksen kohdalla myös laitettu jotain maustetta. Verry interesting, indeed.

Osakeyhtiö Huovinen kirjoitti...

Ai tuommoinen PAAkin on olemassa? (Pääsisiköhän näillä eväillä jäseneksi [vai kuinka paljon sulkuja pitää käyttää]?)
---
Hehhee, word verificationissa on mun nimikirjaimet ja ihan putkeen kirjuutettuna. Pitäiskö laittaa lotto vetämään?

Auttaako se muuten lottovoittoon, jos vikinglotto on seksiviikkona (kai) ja oikea lotto on lavvantaina, mutta tuuri käy naamantaina ja laittaa silloin kupongin sisään?

Kysyy nimimerkillä "Epätietoinen Helsingistä"

kirsi kirjoitti...

Japa, mitä sä vedät? Ja ennen kaikkea, mistä mu(i)llekin saisi samaa kamaa..?

Nimimerkille epätietoinen helsingistä voin luottamuksella kertoa, että noiden tunnistuskirjainten järjestyksen määrää BlogiJumala. Ja jos BJ ei pidä varaansa, niin google ostaa senkin. Ja sitten noiden kirjainten järjestyksessä ei vasta olekaan mitään järkeä!

Koska on Boardin seuraava miitti?