maanantai 9. lokakuuta 2006

Rakkauden esitaistelija

Jesh, meikkis on selkä. Viime viikko meni melkoisessa huiskeessa eri puolilla Helsinkiä ja Suomea - ensiksi kidutin Keski-Suomen aluetoimitustamme messukuvioinneilla keskiviikosta perjantaihin. Ja viikko päättyi melkolailla vauhdikkaissa merkeissä Tampesterin yössä. Lauantaiaamun voittajafiilikselle ei taas ihan hetkeen löydy vertaistaan.. Siinä vaiheessa kun suussa pesii maailmankaikkeuden suurin rämemajava, nenässä tuntuu edelleen pieni häivähdys sinne muutamia tunteja aiemmin sniffatusta cointreausta ja junamatkaa kotiin on melkein kaksi tuntia, niin tiesi taas eläneensä. Hihi. Mutta kivvaa oli silti - anttituiskujatkoiltakin puuttui vaan puolalainen luumuviina, muuten ihan täydellinen tunnelma!

(Tiiserinä todettakoon, että täydellisempi raportti Nakeron ja allekirjoittaneen illasta juomamaistereina yhden kasiseiskan ja kahden kasikasin keskuudessa tullaan postaamaan tänne ehkä sitten kun pöly reissustamme on hieman laskeutunut. Yleisön pyynnöstä myös kaikkien juotujen (noin kymmenen!) shottien reseptiikka löytynee täältä..eventually.)

Notta sillä lailla. Nuorisolaismessujen parasta antia (JKL:ssä siis) oli ehdottomasti verkostoituminen ilmavoimien sekä erään pohjoismaisen pankkiverkoston kanssa (vitsit että oli kaunissilmäisiä kylteripoikia sillä ständillä!) ja tietty rakentavat keskustelut globalisoituvasta maailmasta arvon kokkarinuorten kanssa. Nih. Pitäisi olla enemmänkin tuonkaltaisia tapahtumia maailmassa; ne kasi-/ysiluokkalaiset messukävijät ei häirinneet yhtään niin paljon, kun välillä saattoi kahvitella hurmaavassa herraseurassa *wirn*.

Viikonloppuna leikin kuollutta. Päiväunien ohessa lahtasin sen satamiljoonaa hedelmäkärpästä (on muuten vittumaisia ne tyypit - poistuivat itse asiassa vasta toisen Raid-iskuni jälkeen). Lisäksi käytiin kaifan kaa eilen cannelonilla ja kävelyllä Hietaniemen hautuumaalla. Koskaan ei pitäisi mennä väsyneenä ja darrassa hautausmaalle - sitä hihittelyn määrää epämääräisille sukunimille (neiti Naema ja herra Mela makoilevat iäisyyden vierekkäin) tahi hautakivien muodoille (erityisen fallinen "kynänmuotoinen" muistomerkki nauratti suuresti..) Ihan paras oli kuitenkin muistoteksti, jonka me molemmat toivoisimme omaan kiveemme kaiverrettavan: "Rakkauden Esitaistelija". 1800-luvulla elänyt mies oli kivensä mukaan raittiuden esitaistelija - mutta meitä toi rakkausteema olisi kuitenkin ehkä enemmän lähellä..

How cool would that be...? Valtaisa fallinen monumentti, missä lukisi capslockilla Rakkauren esitaistelija - ja vaikka jonkun Slippery Nipplen ohje (2 cl sambucaa ja 2 cl baileysia). Tsih ja hih. Lisäksi, jos patsaassa olisi kreikkalaista jumalaa muistuttava alaston mieshahmo (niissä usein on, believe me!), niin siitä voisi jättää sen strategiselta kohdaltaan siveellisen pyyhkeen pois. Olisi sitten sukulaisille kahva omasta takaa, mihin ripustaa laukkunsa yms. visiittien ajaksi *wirn*

Kamalan poliittisesti epäkorrektia puhetta. Sorry!

1 kommentti:

kaifa kirjoitti...

Unohdit mainita, että jonkun vainajan sukunimi on FOCK.

Zio Pepen eli "Iso Pepen" cannelonit on maailman parhaita ja poistavat kohmelon tehokkaammin kuin mikään muu keino. Zio Pepe on yksi Helsingin hyviä asioita.