torstai 26. lokakuuta 2006

Suruaika

Mun aamu alkoi tahmaisesti. Tai ehkä tahmaisimmin ikinä. Istuin pahaa-aavistamattomana kolmosen narikassa ja luin ylimalkaisesti aamun uutispläjäystä. Tokavikalla sivulla se sitten iski: Mikael von Strömsö (se hottisihq-d44kokki, jonka kuukkailut on olleet suurinta hupia sunnuntai-iltapäivisin) muuttaa pois idyllisestä pitsihuvilasta. Toistaiseksi tää ero ei ole vielä lopullinen, eikä siihen kuulemma liity mitään dramatiikkaa. Mutta silti! Kamaluus. Nyt siihen ohjelmaan jää vaan niitä hammastahnamainostaja-ylipirteä-mä-
meikkis-meikäläinen-MUN asiat-naamahalkeaajosvielähymyilen -tyylisiä kaahottajia. Ngh.

Mä saatan joutua perumaan kaikki ensi viikon juhlallisuudet ja siirtyä käyttämään surunauhaa asustuksessani tästä eteenpäin. Ihana, jumalainen Miikkael. You surely will be missed!!!

Sitten parempiin uutisiin. Huomenna tähän aikaan olen jo ollut kotona. Useita tunteja. Taantumassa takaisin teinivuosiini, as usual. Päivän hyvä uutinen on se, että koska kolmiolääkkeiden kanssa ei saa juoda viiniä, niin en ainakaan ihan järjettömässä kännissä voi siellä riekkua vanhempieni ilona. Tsihi. Meillä (tai siis mulla) on äiteen kanssa suunnitelmissa kalastaa, sienestää, marjastaa, metsästää ja leikata omenapuita (seriously, intouduttiin pikkusiskon kanssa harventamaan meidän kahta kuppaista pikku omenapuunvesaa tuossa viitisen vuotta sitten. Ei olla saatu koskea mihinkään teräaseen näköiseenkään enää sen jälkeen, kun puupoloilta meni 4 vuotta pelkkään leikkuu-urakastamme toipumiseen...).

No, ainakin vaadin, että lämmitetään lauantaina leivinuuni ja tehdään kasakaupalla potturieskoja. Nami. ((arvatkaa mitä muuten saatte tuliaisiksi...))

Töissä on tällä viikolla ollut melko jännittävä tunnelma. Näin itse asiassa viime yönä unta, että mun iskä tarjos mulle töitä ja vielä bonuksena huomattavasti paljon parempaa palkkaa kuin tänhetkinen työnantajani. Hihi. Sitten menin vaan huutelemaan pomoselle aiheesta (siinä unessa siis) ja se oli vaan, jotta "Jaa, no mee sitten sinne töihin. Hyvästi!". Ei tietoakaan mistään verisestä kamppailusta missään. Hmph.

Taitaa olla ihan tervettä päästä hetkeksi vähän kauemmas tarkkailemaan omaa elämäänsä.

Ps. 8 viikon päästä joulu on jo ohi. *snif*

4 kommenttia:

Osakeyhtiö Huovinen kirjoitti...

Niitä reiskoja tänne kans ja samalla voisit viedä ton fillarin sinne kaatop.. korjaamolle. Nyt on kuulemma VAIN ja AINOASTAAN ensi viikolla fillarihuoltoalennusmyynnit. ;)

Anonyymi kirjoitti...

ARGH!

Mun mielestä Miikkael on kansssa ihanin ahvenanmaalainen (eks se oo siis, ainakin sen aksentti on) miespuolinen söpökokki koko maailmassa.

Suren kanssasi.

Ja ikävää kuulla tollasia selkäuutisia. Olkoon voima kanssasi.

T: Mirkku

kirsi kirjoitti...

Japa, moon ihan hullun kiireinen koko ens viikon. Ekaksi oon ke-aamuyöhön asti (kiitos luuykkösen aikataulumuutosten) lomalla oulusa, sitten ke leikin synttäreitä (omiani, hihi), torstaina on soffan tokat tuparit ja lauantaina pitää koikkelehtia kännissä ympäri Helsinkiä.

Tuun sunnuntaina. That's a promise!

Ja miimi, kyllä Miiikkael on juurikin Ålandista kotoisin. Sekä mies että aksentti. How charming.

Osakeyhtiö Huovinen kirjoitti...

Ei meillä ole kyllä ollut tapana dokata viikolla, eihän?

Lähdetään näillä näkymin viikonlopuksi sommelierien PM-kisoihin Köpikseen, mutta paluu toki sunnuntaina.

Let's phone ourselves.