torstai 23. marraskuuta 2006

Aikuisuutta

Mulla on ollut melko vinkeä marraskuu. Monessakin mielessä. Lentomaileihin katsomatta on tullut pyörittyä melko eriskummallisissa sfääreissä, opittua itsestä (ja vähän muistakin) sekä kiivettyä mm. Stadionin torniin [no, hissillä]. Only sky is the limit... Olen ottanut myös useita hypähdyksiä kohti aikuisten elämää, omistan tätä nykyä paitsi pesukoneen ja dvd-soittimen, myös sohvan - ja lompakosta löytyy bonuskorttien lisäksi myös luottoa. Omaa ja Firman.

Sushineitsyys tuli menetettyä tasan kaksi viikkoa sitten (vieläkään en tosin ole ihan vakuuttunut siitä, että onko graavisiikarieska sitten kuitenkin parempaa kuin sashimi), samoin omistettujen reeveereelevyjen luku pompsahti uudelle kymmenelle tän kuun aikana. Kuten myös keittoaiheisten kirjojen...

Mutta. But.

Above all, mun väsytystaistelu, uhkailu ja kiristys sai vihdoin palkinnon eilen. Uusi pompsahdus kohti aikuisuutta tapahtui hieman ennen kahta iltapäivällä, kun vihdoin esimieheni suusta kuuluivat ne maagiset sanat: sun työsuhteesi on nyt sitten vakinaistettu. VAKINAISTETTU. Tralaa, vastahan tuota on tosiaan kolmisen vuotta odotettu, hih.

Tempaistiin juhlan kunniaksi oikein kuohuviiniä (ylläri) - viikonloppuna saatamma juhlia vielä lisää erään Hilton-hotellin uima-allasosastolla. Keskellä yötä.

No miltämustasittentuntuu? Ei miltään. Oikeastikaan. Ei mitään äkkinäistä tarvetta rynnätä pankkiin neuvottelemaan miljoonalainasta, ostaa kämppää Kyrkslätistä, tahi tatuoida otsaan leimaa "kohta kolmekymppinen nainen ja silti vakiduunissa". Tai ehkä pitäis... Emmätiedä. Hauskaa silti, että kannukset (kannukset, ei kannut!) vei näinkin pitkälle, nyt on kuulemma sitten uraputki auki. Hyväntekeväisyystöissä, that is. Muah.

Sunnuntaina hotelliaamiaiselle. Viiden tähden sellaiselle. Niiiiiiiiiiin siistiä kyllä! (On tietty substanssillisestikin huikea viikonloppu..mutta silti...hotelliaamiainen kicks ass *wirn*)

7 kommenttia:

Mari kirjoitti...

IIIHK! Onneksi olkoon! Härreguu mä oon kade! nimimerkki niin vanha ettei kehtaa sanoa, eikä vielä koskaan vakiduunissa...
Eiku oikeesti, kivaa :)
(Eikä se Hiltonkaan kuulosta paskemmalta.)

Kati kirjoitti...

Jei! Tosi hieno juttu!

Tirris kirjoitti...

Onnittelut!

lartsa kirjoitti...

onnea onnea onnea!! Koska tulee kultainen noutaja ja kartano-volvo? :_)

Kaisa kirjoitti...

Oooh, unohdin onnitella sua eilen puhelimessa! Onnea!

kirsusein kirjoitti...

Heh. Kiitsa kaikille - eihän tää nyt palkkaan tahi titteliin suoranaisesti vaikuta (nimimerkillä joulubonusta odotellessa), mutta mukava käänne siltikin!

Ja lartsa: mä taidan tyytyä sängyn alla lymyävään villakoirapesueeseen sekä HKL:n vihreisiin kiitäjiin. For now anyways.. *wirn*

maijaatio kirjoitti...

Äskön puhuttiin joku puol tuntii ja jätit tän mainitsematta! Onnea! Oot yggönen!

Oli kiva puhella ja palataan huomenis!