torstai 2. marraskuuta 2006

Igen har vi fest

Eilen oli ihanan soffan ekat tuparit. Tänään on tokat. Ja lauantaina viimeiset. (huutakaa hep! mikäli tää mun soffakouhotus on mennyt överiksi.. hep). Oli ihan hirmuisen kiva tappa vanha opiskelututtu pitkästä aikaa ja hihitellä vedet silmissä ikivanhoille tapahtumille ja asioille. Yhtenä hulvattomammista mainittakoon erään kanderstegilaisen kooteeämmän takavuosien partiolehden taitto-ohjelma.. Eli siis yo-kunnan käytävän kopiokone, jonka kopiolasille kaikki tarvittavat "artikkelit" oli levitelty satunnaiseen järjestykseen, kuin taittopöydälle ikään. Eräänlaista manuaalista copy-pastea siis, etten sanoisi. Ahihi.

Eilinen oli muutenkin tehokkuuden riemuvoitto, töihin paluuta siivitti sen tuhannen palaveria ja häppeninkiä - eli oikein mitään ei saanut loppuun asti tehtyä. Pelkäsin pahoin tän saman karman seuraavan mua kotiini saakka, mutta onneksi suunta kääntyi ja saatiin catering-kollegani kanssa alle kahdessa tunnissa suoritettua niin kaupassakäynti, taivaallisten juustotikkujen, välimerellisen vuohenjuustopiirakan kuin valkosipulikeitonkin valmistus. Lisäksi piti imuroida mattoa (kyllä, imuroida, ei nuolla!) ja juoruta asioista ja suunnitella viikonlopun eventsien ruokatarjoilua.

Ja kaikki tämä, vaikka molempien korvat olikin täynnä kylmää vettä, sohjoa ja räntää - mitä taivaalta siis on tiputellut nyt jo monena päivänä. Mä en muistanutkaan, että tää pk-seudun merellinen talvi on näin vittumaisen kylmä ja tuulinen.

Kärsä jäätyy, etten paremmin sanois!

Ps. vanhentumiseni muistaneille kaunis kiitos. Juhlajärjestelyt vuodelle 2008 on jo alkaneet - ihanasti osuu lauantaille se suuri päivä sitten (mikäli mun karkauslaskelmat ja pomoltani saatu Kiireenkesyttäjän hyvinvointikalenteri [kyllä, luit aivan oikein!] pitävät siis kutinsa).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pitänee sen verran kommentoida, että kätevyys intternetin ja aateekoon kanssa ei sanottavasti ole takavuosista parantunut. (graduni sentään kopi-peistasin ihan koneella..haha.) Onneksi työnkuvaan ei tällä hetkellä kuulu lehdentekoa, säästyy poloinen Naama monelta hikipisaralta.

Toivottavasti otitte eilen edes kossuhörpyn KKK:n soffan ja ehkä synttäreidenkin kunniaksi!

nim. ikävä kossuvissyä

maijaatio kirjoitti...

Hei Kirsusein. Vähän on jo sua ikävä, joten päätämpä tehdä pienen terrori-iskun joku aamu työpaikallesi jonkun näennäisen valeasian varjolla ;)

Mulla on sulle mukaisa uutinen ;)

Iloa työpäivääsi. Olet helmein bloggaaja;)