torstai 16. marraskuuta 2006

Kypros here we come

Nohonni, eilisillan käytin järkevästi kavereiden ja siskonmakkarakeittokattilan kanssa seurusteluun - eli samsoniteni pakkaus tuli tehtyä jälleen aamulla hurjassa kiireessä. Siltikin reissuun tässä nyt kai pitäisi kovasti olla lähdössä, hieman tosin jännittää oma perehtyneisyyden tilani, tästä osoituksena eilen piti sitten oikein guuglata, että mitä se UNESCO tarkoittaakaan :).

No mutta. Ainakin siellä etelässä on lämpimämpää (kai) kuin täällä ja sitten siellä tarjoillaan halloumia vaan ruuaksi ajasta ikuisuuteen. Lauantaina on tiedossa myös Cyprus Night, eli villiä tsatsiki-fetaost -meininkiä paikallisten tyyliin. Pitäisköhän mun muuten olla yhteiskunnallisesti tiedostavampi esimerkiksi sen turkkilaisen ja kreikkalaisen osaston konfliktien suhteen...? Ngh. No. En ole.

Things to do:

- käsveskan perkaus kaikesta nestemäisestä. Ainoastaan nobel-voittaja-Pamukin kirja pääsee matkustamoon elähdyttävää lukukokemusta silmälläpitäen.
- nyylonisten polvisukkien hankinta (vitsit, olispa niitä tuossa kookaupassa). Eihän näillä Suomen syksyn haalistamilla säärillä kehtaa missään julkisilla paikoilla esiintyä!
- valuutan vaihtaminen. Minkämerkkisiä dinaareja ne saari-ihmiset oikein käyttää? Puntia? Pesetoita?
- jonkinsortin matkakuumeen kehittäminen. Tällä hetkellä innostumisen aste (koskien tätä reissua siis) on melko lailla pakkasen puolella.. Merkkinä ehkä siitä, että mun tänvuoden lentomailit on jo kerätty. Ei nappaa eikä napostele, ihan yhtään ollenkaan.

Hauskaa loppuviikkoa ja viikonloppua siis. Palannen asiaan tiistaina. Ensi tiistaina, vasta. Jihuu.

Ei kommentteja: