perjantai 3. marraskuuta 2006

Onnenpäivä

YTHS:n hammashuolto on saatanasta. Oikeastikin! Vuoden sisällä olen todentanut ton väittämän kahdesti: ekaksi halkesi juurihoidettu hammas (ne kuulemma tuppaa halkeamaan eventually, kon iso paikka rasittaa hammasta) ja eilen illalla lohkesi palanen pari-kolme vuotta sitten paikatusta takahampaasta.

Erinäisistä viinitonkallisista aspekteista johtuen mun suussani maistui aamulla keskisuuri rämemajava (me juhlittiin työporukalla vielä mun vanhenemistani..kahteen). Tästä huolimatta onnistuin saamaan särkypäivystyshamppilääkäriajan samalle aamulle (hurraa, Helsingin kaupunki!) ja niinpä krapula-aamu alkoi viheliäisellä keikalla hammaslääkärin tuoliin.

Ihmettelen kovasti, etteivät ystävälliset hoitsu ja lääkäri tippuneet tuoleiltaan mua hoitaessaan, sen verran oli kaoottinen tunnelma hoitohetkemme aikana. Ja siis YTHS:n kiroan siitä syystä, että ne olivat jättäneet 3 vuotta aiemmin tehdyn paikan alle hammaspeikkoa just sen verran jäljelle, että se oli siellä keskenään muhiessaan jatkanut reikiinnyttämistä.. Ihanasti pääsee taas juurihoitoon. Yksityiselle, kaupungin ostopalveluna tosin.

Eli siis perjantain highlightit: pää kipiä. Naama puudutusaineesta turta. Ja ihan kamala menstruaalinen kramppi kaikissa sisäisissä lisääntymiselimissäni. Luojan kiitos tänään on edes perjantai!

Ei kommentteja: