keskiviikko 8. marraskuuta 2006

Väinön kahvia

Mun tänhetkisessä elämässäni on särö (niinkuin sitä juur eilen pääsin hehkuttamasta). Vastapäisen talon ikkunasta heijastuu talvisen auringon säde suoraan mun silmään! How annoying. Tai siis kivaa, että on aurinkoa (toisin kuin esimerkiksi maanantaina. Tai eilen), mutta voisiko nuo naapurit nyt tehdä ikkunoilleen jotain, jotta tuo säde poistuis mun silmästä. Nih.

Muutenkin, tää meidän toimisto sijaitsee mielenkiintoisessa taloyhtiössä. Tai siis meidän puolisko sisäpihasta on ihan normityyppejä - mutta tuossa vastapäätä (pihan toisella puolella sijaitseva asuintalo siis... kämpissä ranskalaiset parvekkeet sekä isonisot ikkunat suoraan mun työhuoneeni ikkunaan päin) asuu jos jonkinmoisia örkkejä.

Mun lempparinaapurijuttuja parin viime vuoden ajalta:

1. Suoraan vastapäätä, neljännessä kerroksessa asuu paksuhko keski-ikäinen (tai ehkä vähän vanhempikin) nainen, joka tykkää tupakoinnista. Tätsykkä ei ole kai havainnut, että mulla on ihan suora näköyhteys hänen spaddupaikkaansa - tämän todisti mm. se kaunis kesäaamupäivä, jolloin nainen ilmestyi ovenrakoon täysin alasti! Hetki meni mulla puhelimeen köhiessä - se näky paloi nimittäin melko tiukkaan verkkokalvoille. Ahihi.

2. Erityisesti kesäaikaan yhdellä kulmapartsilla on tavattu jonkinkaltainen muusikko/rokkari lojumasta aurinkotuolissaan. Ollaan ihan vakuuttuneita siitä, että sen tatskattu/pitkätukkainen olemus kuuluu jollekin julkkikselle - nimi on tosin edelleen hieman hakusessa.. Ainakaan Rasmuksen Lauri tai Valon Ville se ei ole. Kesäaamuja on ilostuttanut myös ko. kundin vaihtuvat kissat - eräälläkin viikolla partsilta bongailtiin vuoroaamuina tumma- ja vaaleatukkaisia tsubuja...

3. Kyseiseltä rokkaripartsilta saadaan myös tarvittaessa iltaohjelmaa. Kollegani oli eräänä iltana meidän parvekkeella körssitellessään havahtunut epämääräiseen liikehdintään vastakkaisella seinällä. Hetki siinä oli kuulemma mennyt havahtumiseen, kunnes hoksasi, että tarmokas, pumppaava sisään-ulos -liikehän siihen seinään oli heijastettu, oikein videotykillä. Mikäpäs tuossa, tursas vaan esille ja sillä lailla, sanotaan.

Muita hassunhauskoja anekdootteja ei meidän taloyhtiöstä ole näin tässä mielentilassa saatavilla - viehättävää silti vähän salaa vaklata, mitä tyypsät puuhailee kodeissaan. Ei siis millään kiikareilla tai muilla - ihan vaan parveketouhuja ja niin edelleen.

Ps. Ratikassa oli eilen neljä amerikkalaisturistia. Ne oli haljeta housuihinsa, kun ajettiin Bulevardin Wayne's Coffeen ohi.. "Hey, look - that's Wayne's own coffee shop.. wow.. that must be an American chain; even the letters look like in Starbuck's.. So, there is one Wayne in Finland who just one day decided that he wants his own coffeeshop!"

3 kommenttia:

Osakeyhtiö Huovinen kirjoitti...

Jenkit todistivat taas älykkyytensä.

Borat oli muuten hemmetin hyvä. :)

Anonyymi kirjoitti...

..kohta meillekin tulloo ikioma wannabe superkuul fruittari banskutti kofiipuoti!

kirsi kirjoitti...

Hmm.. mikä on superkuulfruittariBANSKUTTIkofiipuoti?

Är-syt-tä-vää, kun just ei voida identifioida itseään yhtä kuuliaisesti kuin esimerkiksi Maisteri Huovinen (oikein kuvan kanssa kaikkialla).

Juu juu, toikkarin kaffilaan myös jellybean-machine ja popparikone. Tsihi.