keskiviikko 27. joulukuuta 2006

Glögiä tarjouksessa

Nyt jos joskus kannattaisi laittaa euroja säästöön - ja ostaa ens syksyn ekoihin pikkujouluihin tarjottavat valmiiksi. Glögiä, pipareita (ja kuohukermaa - uudenvuoden kermavaahdonnuolemisskaboihinko, toim. huom.) olisi tarjouksessa enempi kuin laki sallii. Välttyisi siltä lokakuiselta tuskastelulta, että mistä hemmetissä löytyy pari kuukautta ennen joulua jotain piparillista tarjottavaa. Ja säästyisi siis rahaakin. Mun alle kolmenkymmenen neliön kämppääni nyt tuskin mahtuu mitenkään valtaisia kasoja biletarjottavaa säilöttäväksi ensi syksyyn, mutta joku taloudellisempi voisi kai napata hihaansa tämän säästövinkin..?

Ulkona tuulee valtaisasti - ja ne vähätkin lumenrippeet alkaa nyt olla melkoisen menneen talven lumia. Mikäpä siinä, luulisi kevään tulevan kohisten, jos ilmasto jatkuu tänkaltaisena. Kuulemma pajunkissatkin alkaa olla jo melko pitkällä - päästään viettämään pääsiäistä jo ensi kuussa, jos huvittaa. Kätevää oliskin siirrellä juhlapyhiä säätilojen mukaan, tänä vuonna joulua olisi voinut lykätä kuukauden-pari - ja vastaavasti tosiaan viettää esimerkiksi pyhäin meisten päivää marraskuulta vielä muutamaan otteeseen.

Ylihuomenna paluu arkeen - onneksi lomaa on sentään melkein viikko vielä jäljellä. Edelleen ihan hullu väsy.

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Mitää vaihtokauppaa, ku säkää et mitää tarjoo! Ku ei kukka koska mittä ku kaik ai vaa.

Valkoista glögiä voi ihan huoletta juoda tonne maaliskuulle asti. Ja sähän voit pinota niistä semmotteen tilataideteoksen keskelle lukaaliasi.

kalu & hiisi kirjoitti...

Huh huh, kevät keikkuen tulevi. Tulee melkein jou-lehden järjestörainat mieleen! Missä Afrikassa muka nuo pajunkissat (willowpussycats) jo punkee. Ei ainakaan täällä. No, länsirannikolla harvoin onkaan mitään uutta.

Piparin pitäisi aina olla lähellä. Just in case jos tekee mieli.

kirsusein kirjoitti...

Kal-el; Oulusa, oulusa on pajunkissoja. Ei siis valmiita vielä - vaan niitä alkioita. Joita pitäisi olla näkyvissä ehken maaliskuussa joskus. Vasta. Etkä muuten koskaan vastannut mun sms:ään hiiseilyltäsi. Koska tuut leikkimään juhlia?

Mari; meillä on oikeastikin ollut tapana varastoida töihin muutama glögitiivistepullo alkusyksyn karkeloihin - they come in handy, kun haluaa esimerkiksi järjestää vuoden ekat pikkujoulut elokuun alkupuolella. Niinkuin pari vuotta sitten. Tsihi.