keskiviikko 20. joulukuuta 2006

Pikkupikkujouluissa

Oijoi. Kamala radiohiljaisuus taas katkeaa hetkeksi. Ollut melkoista haipakkaa tuo elo. Raporttia vaativien asioiden pinossa ainakin firman pikkujoulut ja viikonlopun valmistujaiskeikaus Vasastaniin. Summa summarum, känni oli ihan käsittämätön molempina kertoina - ja erityisen ilahduttavaa oli havaita ettei juurikaan ainakaan vanhenemista ole päässyt tapahtumaan näiden kolmen Vaasasta poissa vietetyn vuoden aikana.

Pikkujoulu oli oikein mukava, ja kuohuviinintäyteinen. Eikä tunnevammainen rockääliö -deejiikään (erästä seurueemme jäsentä lainaten) onnistunut pilaamaan jatkoja kaikkien pikkujoulujuhlijoiden karttamassa systeemissä. Vähän piti vaan kimittää diizeille hänen musavalikoimastaan, joka ei siis pitänyt sisällään yhtään munahuiskua, snäppiä, NKOTB:ta eikä muutakaan tanssittavaa.

Viikonloppuna puolestaan keräännyttiin wanhalla hywällä porukalla saman katon alle - kolmen maisteroituneen opiskelu-urakan päätöstä juhlistamaan. Tarjolla oli boolia, vissyä, kossua, camparia, jekkua ja semminkin muita herkkuja. Ja vanha opiskelija-aktiivi kun olen, niin join kustakin kupista. Tai ainakin melkein. Ilta kulminoitui lähes taivaallisiin tunnelmiin ns. yökerhossa, jossa edelleen vanhaan tuttuun tyyliin meidän pöytäkuntamme yrittivät ostaa mm. koko baarin tyhjäksi viinasta. Ja ainakin ihan hulluna skumppaa. Pulloissa.

Oikein ilahduttava viikonloppu, todellakin. Liskodisko meinasi olla melkoinen vielä maanantain ja tiistainkin välisenä yönä (oikeasti, näin vanhalla iällä bileistä palautumiseen menee ihan järjetön aika!). Lisäksi suussa maistuu majavalle enempi kön laki sallii - ja lievä rytmihäiriö vaivaa aika ajoin. Parempi ehkä pysyttäytyä täysin holittomalla linjalla. Ainakin tää viikko!

Iihanaa kun tulee joulu. Pääsee kotiin leipomaan ja laittamaan. Koristelemaan kuusta ja pakkaamaan lahjoja. Lisäksi epäilisin, että metrinmittainen tehokaksikko luo oman fiiliksensä juhlaamme - sen verran tarmokkaasti sitä imuria ja niitä traktoreita on tähänkin saakka heiluteltu. Kaikkineen, oikeinkin hyvä fiilis.

Raportoin lumitilanteet sun muut pohjoisesta huomenna. Can't wait.

Ps. Kaifalle rapsakkaa syntsäjuhlaa Hunksien parissa. Ens vuonna sitten juhlitaan vaikka oikein kahvilla..?

Ei kommentteja: