keskiviikko 13. joulukuuta 2006

SJM

Ihan anteeksiantamatonta. Joulukuu on jo melkein puolessavälissä ja tän kuukauden blöggäyssaldo on huikeat kaksi merkintää. Hmph. En ehken saa yhtään joululahjaa, kon tontut raportoi pukille mun prioriteetit.

Oltiin eilen Kaupoilla. Isolla Koolla siis. Auto starttasi Kaisaniemestä kohti kehäteiden ostoshelvettejä kello 16:04 - ja kotiini rojahdin puoli ysin pintaan illalla. Eli melkein kaksi työpäivää siis pulkassa kyllä. Ihan kamala tunnelma - vaikka ostoslistalla oli ainoastaan mukavia asioita (niinkuin esimerkiksi meikkejä itselleni. Sadalla eurolla. Oho.) niin silti Jumbon viimeisellä varikkopisteellä Prismassa meidän ostostiimi kärsi jo melkoisesta ShoppailunJälkeisestä Masennuksesta (tm). Raskaanaolevampi osapuoli ei edes jaksanut hiippailla kassajonosta vieressätönöttäville suolakurkkusammioille, mieliteoistaan huolimatta. Diagnosis: massive post-shopping depression.

Käytiin siellä uudessa meikki-/kauneus-/hyvinvointikeskuksessakin. Ihan hirveää kusetusta koko pulju! Ennakkomainoksista huolimatta perille löytäminen oli täysin satunnaissuunnistuksen tulosta, eikä kohuttua bulkkikamaa (eli vitunhalpojamuttalaadukkaita ripsivärejä, poskipunia ja puutereita) kyllä ollut enää missään. Lopputuloksena oli siis se, että ajettiin ruuhkassa noin neljäkymmentä kilometriä, jalkapallokentän laajuiseen tilaan levitetyn Stockan meikkiosaston perässä. Firma ei vaan yksinkertaisesti voi olla kannattava, viittä asiakasta oli eilen palvelemassa noin viidentoista meikkitaiteilijan armada. Ja tämä siis keskellä kiihkeintä jouluostosaikaa.

Huomenna firman pikkujoulut (huraa, let's have sausages on our eyes, girls!) ja perjantaina vasastaniin. Ihanasti on kuitenkin kilotolkulla uusia meikkejä, joilla voi telata naamansa ennen näitä useita tänviikon spektaakkeleita. Nimimerkillä joulubonusta baaritiskillä odotellessa. Tsih.

Ps. Kaikki joululahjat (no, paitsi kolme) ostettu. Saattaa tulla siis joulu tänäkin vuonna, vaikka meillä kotona kuulemma tarjotaankin possun grillikylkeä (avotulella grillattuna), mikäli Ouluun ei saada valkoista joulua. Olisi muuten ensimmäinen laatuaan, mun muistikuvissa. KAMALAA!

Pps. Tohtori Hauskan (auf Deutsch Dr. Hauschka siis) ihme-esanssitipat jättivät kyllä hurjasta hinnastaan huolimatta ihoon ihanan pehmiäisen tunnelman. Eli jos siis mua ei tunnista enää kaikesta kimalluksestani ja kuulaudestani johtuen, niin syy löytyy niistä tipoista. Kyllä kannatti maksaa 2€ yhdestä pienestä lasisesta esanssiputelista. Ehdottomasti.

3 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Yes, let's pull asses and the others can take faces!

kirsusein kirjoitti...

Mites se teidän virman (the one for the job) -Luciaäänestys päättyi? Voittiko Beckham vai se toinen hauska poika..?

Nimimerkillä tiedonhaluinen.

Kaisa kirjoitti...

becks voitti sekä virallisen äänestyksen että yleisöäänestyksen. Täytyy kyllä sanoa, että meillä oli ehkä vuoden karvaisin Lucia. Lauri oli kuitenkin median suosikki, joten ihan häviölle ei jäänyt kumpikaan.

Enemmän kubiikkeli 8:n sisäisiä kauneuskilpailuita!