perjantai 8. joulukuuta 2006

Viikonloppua

Jihuu, täällä taas. Eli perhelomalta hengissä selvittiin - Kuusamoon tupsahti perjantain ja tiistain välisenä yönä semminkin puoli metriä lunta. Talvifiilis siis pääsi kattoonsa, sinistä hetkeä oli hieno ihailla lumen painamien puiden kruunatessa näkymän. Ja itsenäisyyspäivän lennon sinivalkoisilla siivillä lauloi matkaan Kuusamon seurakunnan veteraanikuoron hartaat sävelet (oikeasti, kolmisenkymmentä ukkelia tummissa puvuissaan esiintyi lentävälle kansalle Kuusamon kentällä).

Mikäpäs sen mukavampaa kuin saapua vesisateiseen Helsinkiin, taksikuski jurotti koko matkan kentältä Smedsgatanille ja ilta huipentui Erottajan bussipysäkillä, johon saavuin yhtäaikaa noin 40 kuokkavieraan ja satapäisen mellakkapoliisilauman kanssa! Melkoinen ero fiiliksissä - takaraivossa painoi edelleen suurperheelliset touhut kelomökissä ja edessä aukeaa näkymä haistattelevista, aggressiivisista nuorisolaisista - joita "taltuttamaan" oli sitten roudattu kilvin ja kypärin varusteltuja pollareita varmasti Hyvinkäätä myöten... Hieman monimutkainen yhdistelmä.

Jouluun on enää kaksi viikkoa, hulluna olisi vielä töitä - ja lahjakasakin odottaa edelleen ostajaansa. Lisäksi pienimuotoinen extreme makeover olisi tarkoitus saada aikaiseksi surullisen kuuluisassa keittiössäni. Vuokraisäntä/ex-tuutori vaimoineen on kuulemma tulossa kirveen kanssa kylään, eli homonaamakomero paskaks vaan (mutta ei palamaan) ja sitten sen jälkeen voidaan miettiä pientä pintaremonttia. Veikkaus nimittäin kuuluu niin, että jos talon rakennusvaiheessa ollaan asennettu komero ja semminkin kymmenen vuotta sitten parketti (plus maalia keittiön seinään), niin lattian ja seinän värit voi sen komeron alla olla hieman eriväriset kuin muualla. Ngh. Ärsyttäviä operaatioita moiset, ei yhtään nappaisi ryhtyä toimeen. Vaikka lopputulos onkin varmasti hurjan hieno...

Viikonloppusuunnitelmiin siis kuuluu ahdistelua monesta asiasta - ja toivottavasti vähän actioniakin. Siis keittiörintamalla. Tsih.

Ensi viikolla kahdet firman pikkujoulut, fundraising-koulutusta, mainostoimistopalaveria, hammaslääkäri (ewww!), autokeikaus kehätien uuteen meikkikeitaaseen sekä huisa excursio Vaasaan juhlimaan maisteroituvia ystäviä. Jännittävää.

Ps. Itsenäisyyspäivän vastaanottajaisilla tuli mieleen, että ensi vuonna pitäisi saada valtakunnalliset varjoselostukset esim. subbarille. Eli samaa kuvaa kuin ylelläkin, mutta kommentit joltain hassunhauskalta, mutta rääväsuiselta seurueelta.. Muah.

1 kommentti:

Osakeyhtiö Huovinen kirjoitti...

Eipä yhtään hullumpi idea. Sveduillekin tuli oikein kahdelta kanavalta selostusta. YLE1 på finska, YLE2 och SVT (vai mikä se turhin kanava nyt onkaan?) på svenska.

Kyllä vähän pisti taas miettimään, että miksi..