torstai 18. tammikuuta 2007

Hajujen kakofoniaa

Kävin eilen kääntymässä kurvissa. Paluumatkalla toljotin ratikkapysäkillä, vain havahtuakseni kasin narikassa kauppakassejaan villisti viuhtovaan Katjaan. Tehtiin irtiotto elämistämme ja karattiin Weeruskaan syömään ja yhdelle - olipa oikeinkin virkistävä ilta.. Mitä ei kyllä notkuvan pastalautasen jälkeisessä masennuksessa (NPJM) olisi ehkä ihan äkkiseltään uskonut.

Weeruska on siitä mukava paikka, että ruoka on taivaallista mutta möys palvelu pelaa. Ja sisätiloissa saa röökata. ((Äiti: siis en polttanut, vaan katja - ja noin puoli muuta baaria, toim. huom.)) Toisin kuin esimerkiksi eräässä tamperelaisessa uhanalaisen eläimen mukaan nimetyn hotellin yökerhossa. ((Äiti: siis en ole käynyt siellä, vaan katja.)). Tässä edistyksellisessä baarissa oli kuulemma vietetty mukavaa, täysin savutonta juhlailtaa viime viikonloppuna.

Kyseisten kokemusten perusteella tehtiin eilen analyysia siitä, mikä hajujen sinfonia meitä körssittömiä odottaakaan tulevaisuudessa, kun päästään savuttomiin juhlatiloihin. Ei haise tukka tupakille eikä tule pää kipiäksi, ainakaan savusta. Mutta, kalseat kokemukset Tanpesterista osoittivat, että aromimaailmaan pääsee tuolloin valloilleen hurmaavien parfyymien lisäksi uusi tuttavuus - pieru!

Ilveksen tanssilattialla oli kuulemma ollut muuten oikein mukavaa, musiikki oli soinut ja tunnelma oli temponut mukaansa - ainoastaan ympärillä tanssivien (sorry guys: yleensä kundiryhmien) jatkuva leijanheitto oli tupannut yököttämään. Kai sitä on porukka baareissa niin tottunut vaan siihen, että melkein saa housuunsa paskoa ennen kuin tupakinhajulta sitä kukaan edes huomaa - ettei sitten juuri moisiin rupsujuttuihin ole ehtinyt aiemmin kiinnittää huomiota. Tai kukaties, ehkä siinä sulkijalihas tanssin tiimellyksessä pääsee löystymään, who knows.

Kyllä kannattais skarpata tässäkin asiassa, ihan oikeasti. Mikään ei liene vastenmielisempää kuin pullon hajusteita päälleen kaatanut ihmishahmo, joka sitten kulkee paukutellen baarissa - vastakkaista sukupuolta iskemässä...?

Ps. Kämppäuutisia sen verran, että ei tullut musta kurvilaista. 'Viihtyisä' tarkoitti taloyhtiötä putkiremontissa, kahdeksaa kerrosta tapetointia (joista päälimmäisen alta näkyi edellisen boordin kuviointi), muovimattoa, 1. kerroksen ikkunaa - kadulle ja keittiötä, jossa käyttämättömän kaasuhellan päälle oli aselteltu gyproc-levy. Jolla siis lepäsi kaksi irtonaista hellan levyä ja pieni mikroltanäyttävä uuni. *ewww* Search continues... Huomenna kaksi näyttöä sekä lauantaina JA sunnuntaina yksi. Mä olen päättänyt voittaa tän kilpailun ennen ensi tiistaita!

Ei kommentteja: