perjantai 5. tammikuuta 2007

Kansallinen myötähäpeä

Ohjelma, jossa tuota urheilulajia (valtaisaa myötähäpeää siis) saa maailman eniten harrastaa, alkoi eilen. Iki-ihana iiiidols nostatti karvat pystyyn ja aiheutti kylmiä väreitä - samalla kun piti välillä vääntää koko toosa mutelle. Ja pahimmillaan vaihtaa kanavaa. Ihan hurjan kurja fiilis moinen, miksi helvetin ilveessä nuorisolaiset ympäri maan kerääntyy valtaisiksi joukoiksi kameroiden ja wannabe-kovistuomareiden eteen, ainoastaan nöyryyttääkseen itsensä kaiken kansan edessä?

En jummarra, sitten yhtään. Ehdottomasti parasta antia oli parkanontrendikäs nuori kundi, joka ei muistanut "Olen suomalainen" -biisin sanaa. Tankkasi sitä kameran edessä aikansa, ja lopuksi lunttasi paperista - ja lausui ne maagiset lyriikat. Kuin runon. Ohjelman lopuksi hän naureskeli kameroille, ettei ole koskaan jäätynyt yhtä pahasti - oli kuulemma suorastaan huvittavaa moinen! Ewww. Miksi teidän pitää tuhlata universumin aikaa moiseen - jäätyilisitte kotonanne, sanon minä. [Ja joo. I know: munkin telkusta löytyy se sulkunappi. Se vaan oli jumissa eilen. He.]

Mun valtaisat viikonloppusuunnitelmat menivät semisti uusiksi, kun paastoava Vuoden Nainen sadeshekkas meidän treffimme. Kuulemma "pizza americanosta houraileva takkutukkainen ihmispolo ei olisi ehkä sitä kaikista miellyttävintä seuraa." Mistä aiheutuukin seuraava gregoriaaninen kysymykseni: miks hemmetissä pitää tyytyä elämässään viikoksi vain porkkanamehuun ja muihin oraista puristettuihin nestemäisiin tuotteisiin, jos välittömänä seurauksena on ainoastaan päänsärky ja paha mieli.

Lisää hedonismia kehiin, Miimi. Koska olet sen arvoinen.

Lähden tästä kohtapuoleen odottelemaan hellan saapumista. Voinkin tässä ens alkuun kärryyttää siellä sokeritoukkia, kun jääkaapissa on vaan valo. Ja palkkapäivä on vasta ens viikolla *snif*.

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

NO taas oli kaakaot lentää näppikselle! Vai että sauvakävelyä täydessä tällingissä? Grillattuja sokeritoukkia?

Jatka samaa rataa, beibe. You made my day. Ja se on sama saksaks!

kirsusein kirjoitti...

En itse asiassa joutunutkaan kärventämään toukkia (joita löytyy siis kylppäristä, ei onneksi keittiöstä), vaan pääsin Ulos syömään viikonloppuna.

Ja tästä eteenpäin voin vaan ostaa kaupasta ihan _kaikkea_, ei tarvii enää miettiä mikrotettavia ruokalajeja. Ihanimmin.

Mukavaa maanantaita myös teidän valloittavalle perheellenne sinne Saksaan.